Μπορεί, λόγω κορωνοϊού, η μεγάλη οθόνη να παραμένει... λευκή στο 61ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, οι διοργανωτές, όμως, προχώρησαν σε διαδικτυακές προβολές.

Το salonicanews.com, σε συνεργασία με το Φεστιβάλ, σας προσφέρει την ευκαιρία να δείτε δωρεάν, με την οικογένειά σας, εν μέσω καραντίνας, μία από τις ταινίες που εσείς θα επιλέξετε.

Η διαδικασία είναι απλή:

1. Μας στέλνετε μήνυμα στο messenger, στο page εδώ ή το λογαριασμό του salonicanews στο Facebook εδώ ή στο λογαριασμό μας στο Twitter εδώ.

2. Γράφετε όνομα, επώνυμο κι ένα κινητό τηλέφωνο επικοινωνίας (για την περίπτωση που χρειαστεί).

2. Τα ονόματα των πέντε (5) τυχερών θα κληρωθούν στις 20.00 απόψε Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2020 και θα δημοσιευτούν στο salonicanews αμέσως μετά. Επίσης, οι τυχεροί θα ενημερωθούν με προσωπικό μήνυμα είτε από το Facebook, είτε από το Twitter (ανάλογα με το κοινωνικό δίκτυο που οι ίδιοι επέλεξαν για να στείλουν το μήνυμα συμμετοχής.

Για να δείτε την ταινία:

Μπαίνετε στο www.filmfestival.gr και ακολουθείτε το σύνδεσμο TIFF61 ONLINE, ή πάτε απευθείας στο σύνδεσμο με κλικ εδώ.

Δημιουργείτε ένα λογαριασμό, αν δεν έχετε ήδη, επιλέγοντας “Create account” στο επάνω δεξιά μέρος της οθόνης. Συμπληρώνετε το όνομα, το email και τον κωδικό που επιθυμετε. 

Βρίσκετε την ταινία που σας ενδιαφέρει είτε μέσω αναζήτησης, είτε από τις λίστες ανά τμήμα που θα βρειτε στο κεντρικό μενού. Κάθε ταινία θα είναι διαθέσιμη για περιορισμένο αριθμό θεάσεων.

Επιλέγοντας να δειτε μία ταινία, εμφανίζεται η τιμή του εισιτηρίου (3€). Στο σημείο αυτό εισάγετε τον εκπτωτικό κωδικό που του στείλατε στο πεδίο "promo code". Συμπληρώνοντας τον μοναδικό κωδικό, η τιμή μηδενίζεται και μπορείτε να ολοκληρώσετε τη διαδικασία. Επιβεβαίωση της κράτησης λαμβάνεται και μέσω email.

Την ημέρα της προβολής της, η ταινία είναι διαθέσιμη από τις 10:00 το πρωί και για 24 ώρες. Θα πρέπει να ολοκληρώσετε την προβολή μέχρι τις 10:00 της επόμενης ημέρας. (Συμβουλή του salonicanews: Επιλέξτε ταινία της επόμενης ημέρας, για να έχετε το χρόνο να τη δείτε)

Οι όποιες ερωτήσεις και απορίες τους, μπορούν να απαντηθούν μέσω live chat στην ιστοσελίδα του φεστιβάλ, κάθε μέρα από τις 10.00 μέχρι τις 24.00. 

Να σημειωθεί ότι στο online 61ο Φεστιβάλ, κάθε ταινία είναι διαθέσιμη για μία συγκεκριμένη ημέρα (μετά το πέρας της οποίας δεν θα είναι πλέον διαθέσιμη για online θέαση). 

Καλή επιτυχία!