Άργησε να μπει στο παιχνίδι ο Άρης κι έχασε την ευκαιρία να ξεφύγει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, κόντρα σε έναν Ολυμπιακό που, μετά το 0-2 έδωσε χώρους στο γηπεδούχο και θα μπορούσε να το πληρώσει. 

Οι γηπεδούχοι δεν διέθεταν πάθος. Άρχισαν να παίζουν ως μία ομάδα που ψάχνει κάτι παραπάνω από μία θέση κοντά στην κορυφή μετά το 0-2. Να σκεφθεί κανείς ότι σε ένα ντέρμπι με τον βασικό αντίπαλό του για το πρωτάθλημα, δεν δέχτηκε ούτε μία κίτρινη κάρτα!

Ο Άρης βρέθηκε πίσω στο σκορ από μία στημένη φάση κρίνεται, προς το παρόν, το ντέρμπι των πρωτοπόρων, υπέρ του φιλοξενούμενου Ολυμπιακού.

Ήταν μια φάση στην οποία η άμυνα του Άρη συνελήφθη κοιμώμενη: Σε φάουλ του Μπουχαλάκη από τα δεξιά, όλοι έτρεξαν στο πρώτο δοκάρι να σταματήσουν το Σεμέδο από το να πάρει κεφαλιά, Η μπάλα πέρασε από όλους και πήρε κατεύθυνση προς το δίχτυ, για να πεταχτεί στο δεύτερο δοκάρι ο Μπουχαλάκης και να κάνει το 0-1...

Σα να μην έφθανε αυτό, ξεκίνησε με γκολ από τα... αποδυτήρια. Ο Μάντζιος έκανε αλλαγές, η διάθεση εντός αγωνιστικού χώρου άλλαξε κάπως, αλλά χρειάστηκε να μειώσει το σκορ ο Μπερτόλιο για να πάρει μπρος η κιτρινόμαυρη μηχανή. Και πάλι, χωρίς να πετύχει μία κλασική ευκαιρία για το υπόλοιπο παιχνίδι. Τουλάχιστον στα 15' του τέλους, έπαιζε παθιασμένα...

Δείτε μαζί μας, λεπτό προς λεπτό, τον αγώνα. Περιμένετε λίγο, για να φορτώσει η εφαρμογή. Στη συνέχεια, η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα.