Ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει του αγώνα (17/10, 18:15) με τον Απόλλωνα Σμύρνης στους «Ζωσιμάδες» όπου στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Έργκους Κάτσε, Σιάντε Σίλβα σε αντίθεση με τον Γιοχάν Μπεναλουάν. 

Η απουσία του Τυνήσιου κεντρικού αμυντικού ήταν δεδομένη καθώς βρίσκεται πίσω στον τομέα της φυσικής κατάστασης και ο Άκης Μάντζιος θέλησε να του δώσει επιπλέον χρόνο για να φτάσει στο επίπεδο που πρέπει. Αντιθέτως, Σιάντε Σίλβα και Έργκους Κάτσε είναι στην αποστολή αλλά δεν υπολογίζονται για το βασικό σχήμα. Στην ενημέρωσή της, η ΠΑΕ Άρης αναφέρει: «Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης, στο πλαίσιο της 5ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Interwetten της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021.

Η αποστολή της ομάδας μας (σε λίγη ώρα θα αναχωρήσει για την ηπειρωτική πόλη) για το αυριανό παιχνίδι (18:15) στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων «οι Ζωσιμάδες» αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Cuesta, Boucher, Mateo Garcia, Ganea, Cristian Lopez, Jeggo, Bruno Gama, Bertoglio, Sakic, Mancini, Datkovic, Matilla, Rose, Lucas Sasha, Kace, Xande Silva, Sundgren, Δεληζήσης, Μάνος, Μπαγκαλιάνης».