Διαμάχη μαθητών - αστυνομίας για το τι έγινε (αν έγινε) στο Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης. Το σχολείο τελεί υπό κατάληψη και υπήρξε καταγγελία των καταληψιών ότι η αστυνομία έσπασε τις κλειδαριές. Αυτό, όμως, διαψεύδεται εγγράφως. 

Την -υποτιθέμενη- εισβολή ανδρών της ασφάλειας στο υπό κατάληψη Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης κατήγγειλε με ανακοίνωσή του το 15μελες Συμβούλιο των Μαθητών. Συγκεκριμένα, αναφέρεται -μεταξύ άλλων:

"Την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου στις 6.30 το πρωί, και ενώ το Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης τελούσε υπό κατάληψη, άνδρες της ασφάλειας έσπασαν τις κλειδαριές και στο χώρο του Σχολείου εισήλθαν ο διευθυντής και ο υποδιευθυντής. Να σημειωθεί ότι από την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου το απόγευμα υπήρχαν πληροφορίες για καταγγελίες γονέων και ενέργειες της Διεύθυνσης προς αυτή την κατεύθυνση".

Πριν από λίγο, όμως, από την ΕΛΑΣ ανακοινώθηκε το εξής: "Είναι απολύτως ψευδή και συκοφαντικά δημοσιεύματα σε ιστοσελίδες του διαδικτύου και σε άρθρα εφημερίδων, σύμφωνα με τα οποία αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης έσπασαν τις κλειδαριές του Μουσικού Σχολείου Θεσσαλονίκης".