Στο πλαίσιο καθημερινών ελέγχων που διενεργούν αστυνομικοί της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης με σκοπό τον εντοπισμό ατόμων που ενέχονται σε περιπτώσεις παράνομης μεταφοράς αλλοδαπών, συνελήφθησαν δύο άτομα τα οποία εμπλέκονται σε δύο διαφορετικές υποθέσεις.

Πρόκειται για αλλοδαπούς άντρες 33 και 27 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι εντοπίστηκαν χθες (05-09-2020) από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, σε διαφορετικούς χρόνους, στην Εγνατία Οδό (ύψος διοδίων Ασπροβάλτας), να μεταφέρουν με δύο οχήματα αλλοδαπούς που στερούνταν εγγράφων για τη νόμιμη παραμονή τους στην Ελληνική επικράτεια.

Συγκεκριμένα, αφού ακινητοποιήθηκαν τα προαναφερόμενα οχήματα, εντοπίσθηκαν στο εσωτερικό τους συνολικά επτά (7) παράτυποι αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν και οι δύο (2) οδηγοί των αυτοκινήτων, παρά τη σθεναρή αντίσταση που προέβαλαν.

Σε βάρος τους σχηματίστηκαν σχετικές δικογραφίες από αστυνομικούς των Τμημάτων Διαχείρισης Μετανάστευσης Θέρμης και Μυγδονίας, ενώ στο πλαίσιο του ελέγχου διαπιστώθηκε ότι ανωτέρω οδηγοί στερούνται αδείας ικανότητας οδήγησης.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.


H φωτογραφία είναι από το αρχείο