Από τη στιγμή που οι «κίτρινοι» εξασφάλισαν την άρση του ban από τη FIFA προχωρούν για την ενίσχυση του ρόστερ ενόψει της επόμενης σεζόν. Σ’υμφωνα με τις τελευταιες πληροφορίες τα επόμενα 24ωρα αναμένονται άλλες προσθήκες στο δυναμικό της ομάδας.
Πρώτα από όλα υπάρχει συμφωνία για τον Τόνι Ντάτκοβιτς της Λοκομοτίβα, από τη στιγμή που έχει συμφωνήσει προφορικά με τον Κροάτη αμυντικό. Από εκεί και πέρα, στην προετοιμασία των Θεσσαλονικέων αναμένεται να ενσωματωθεί ο Τζέιμς Τζέγκο. Στα τρια πέντε πηγαδια θα μεταβει και ο Κριστιάν Γκανέα, ο οποιος έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Άρη για διετες συμβόλαιό. Στα καθαρα αγωνιστικα οι διπλές προπονήσεις ξεκίνησαν και ο Μίκαελ Ένινγκ μίλησε στους ποδοσφαιριστές του. Εξηγωντας τους ότι αυτή η περίοδος είναι πολύ σημαντική για όλους στον σύλλογο, καθώς η σεζόν που έρχεται θα είναι πολύ απαιτητική τόσο για τα παιχνίδια στην Ελλάδα, όσο και για την Ευρώπη.
«Εάν θέλετε να πετύχετε φέτος, πρέπει να δουλέψουμε σκληρά τις επόμενες δύο εβδομάδες. Με προσήλωση και πειθαρχεία σε όσα θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε σε αυτήν την πρώτη περίοδο της νέας χρονιάς που έχουμε μπροστά μας» ειπε χαρακτηριστικα ο γερμανος κοουτς. Ταχυδυναμη, ασκήσεις σετάκια με μπάλα και νωρίτερα αερόβιες ασκήσεις ενδυναμώσεις και φυσικής κατάστασης χωρίς μπάλα αποτελουν το βασικο μενου των πρωτων ημερων για τους «κιτρινόμαυρους» που ετοιμάζονται για τη νέα σεζόν.