Το δρόμο για τις φυλακές πήρε η 26χρονη που κατηγορείται για τον θάνατο του Βούλγαρου οπαδού ο οποίος παρασύρθηκε από αυτοκίνητο μετά από οπαδικό επεισόδιο που σημειώθηκε στις αρχές του έτους στην περιοχή του Μεγάρου Μουσικής, στη Θεσσαλονίκη. 

Στην απολογία της ενώπιον της 2ης τακτικής ανακρίτριας Θεσσαλονίκης, υποστήριξε ότι δεν αντιλήφθηκε το παραμικρό, παρά μόνο όταν «συνέβη το κακό», οπότε «πανικοβλήθηκε και εγκατέλειψε το σημείο». Με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα, με πρόταση της ανακρίτριας, προφυλακίστηκε.

Επίσης, ενώ αρχικά ανέφερε ότι επισκέφθηκαν, με τον 48χρονο φίλο της, την περιοχή για αναψυχή, στην σημερινή της απολογία φέρεται να επικαλέστηκε ένα προσωπικό πρόβλημα υγείας. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, όταν αντιλήφθηκε το επεισόδιο ο 48χρονος βγήκε από τα θέση του οδηγού για να δει τι συνέβη και τότε η ίδια πήρε το αυτοκίνητο με σκοπό να φύγει από την περιοχή. «Δεν αντιλήφθηκα ότι ήταν πεσμένος στο οδόστρωμα» φέρεται να είπε για τον 28χρονο που σκοτώθηκε. «Με κυρίευσε πανικός και εγκατέλειψα το σημείο» πρόσθεσε.

Ο 28χρονος είχε επισκεφθεί τη Θεσσαλονίκη μαζί με φίλους του για να παρακολουθήσουν τον ποδοσφαιρικό αγώνα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον 'Αρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», αφού διατηρούσαν φιλικές-οπαδικές σχέσεις με τους «κίτρινους» .

Εκτός από τον 48χρονο έχουν ταυτοποιηθεί τα στοιχεία τεσσάρων ακόμη ανδρών για εμπλοκή στην επίθεση, ενώ από την πρώτη στιγμή είχαν συλληφθεί δύο νεαροί που σήμερα είναι ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.