Τον στόχο του για περαιτέρω αναβάθμιση του Συνδέσμου Εξαγωγέων (ΣΕΒΕ) υπογράμμισε ο πρόεδρος του φορέα Γεώργιος Κωνσταντόπουλος, με αφορμή την ομόφωνη επανεκλογή του στην προεδρία του φορέα για δεύτερη συνεχή θητεία, υποσχόμενος ότι ο Σύνδεσμος θα γίνει ακόμη πιο χρήσιμος για τις επιχειρήσεις-μέλη του, οι οποίες παρά τις πολλές δυσκολίες από την πανδημία Cοvid-19, «θα βρίσκονται και τα επόμενα χρόνια στις πιο απαιτητικές ξένες αγορές με διεθνώς ανταγωνιστικά προϊόντα και υπηρεσίες».

   «Το σημαντικό έργο του ΣΕΒΕ απαιτεί συλλογικότητα και συνεργασία. Η σημαντική ανανέωση των μελών της νέας διοικητικής μας επιτροπής πιστεύω ότι θα συμβάλλει στο να τρέξουμε περισσότερο και αποτελεσματικότερα», πρόσθεσε.

   Το 23μελές διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΒΕ, το οποίο προέκυψε από τις αρχαιρεσίες της 45ης Γενικής Συνέλευσης των μελών του Συνδέσμου, εξέλεξε χτες για δεύτερη συνεχή θητεία, ως πρόεδρό του, τον Γιώργο Κωνσταντόπουλο και τα υπόλοιπα μέλη της εννεαμελούς διοικητικής επιτροπής, ενώ στην ίδια συνεδρίαση ορίστηκαν ως εντεταλμένοι σύμβουλοι του ΣΕΒΕ οι Δημήτρης Ραΐδης και Βασιλική Λούντζη.

   Όπως ορίζει το καταστατικό του Συνδέσμου, η θητεία της νέας διοίκησης είναι διετής και θα διαρκέσει μέχρι τον Ιούνιο 2022.

   Η νέα διοικητική επιτροπή του ΣΕΒΕ έχει ως εξής:

   *Γεώργιος Κωνσταντόπουλος, ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ "OLYMP", πρόεδρος

   *Παναγιώτης Χασάπης, ΑΝΤΙΣΕΛ-ΑΦΟΙ Α. ΣΕΛΙΔΗ ΑΕ, εκτελεστικός αντιπρόεδρος

   *Βούλης Γεδεών, ΒΟΥΛΗΣ ΓΕΔΕΩΝ & ΣΙΑ ΟΕ, Β΄αντιπρόεδρος

   *Γεώργιος Ζαγκλιβερινός, ΝΤΙΑΞΟΝ ΑΒΕΕ, γενικός γραμματέας

   *Συμεών Διαμαντίδης, ΔΙΟΠΑΣ ΑΕ, οικονομικός επόπτης

   *Ιωάννης Παυλίδης, ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΑΒΕΕ, έφορος

   *Ευθύμης Κωνσταντόπουλος, ΑΚΡΙΤΑΣ ΑΕ, μέλος

   *Δημήτριος Λώλας, ISOMAT ABEE, μέλος

   *Ιωάννης Σανιδιώτης, ΚΛΕΜΑΝ ΕΛΛΑΣ ΑΒΕΕ, μέλος.

Από το ΑΠΕ-ΜΠΕ