Τα πλέι οφ μπαίνουν στη ζωή μας, με τους "ασπρόμαυρους" να ξεκινούν ουσιαστικά από σήμερα την προετοιμασία για το ντέρμπι, με μία προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.
Ο Φερέιρα στη διάρκεια των επόμενων προπονήσεων θα αποφασίσει για το σχήμα που θα παρατάξει κόντρα στον Ολυμπιακό, ενώ, δεν μπορεί να υπολογίζει στους τιμωρημένους, Γιαννούλη και Ίνγκασον, αλλά και στους Αουγκούστο, Κρέσπο και Ζαμπά.
Το περασμένο Σάββατο, ο Πορτογάλος είχε την ευκαιρία να δει τους παίκτες του σε συνθήκες αγώνα, όσο ήταν αυτό εφικτό, στο πλαίσιο του οικογενειακού φιλικού στην Τούμπα και πλέον καλείται να αποφασίσει για τους "εκλεκτούς", που θα αγωνιστούν στο ντέρμπι, σε ένα παιχνίδι ειδικών συνθηκών μετά από την διακοπή.
Στο μεταξυ, ο Τάκης Μπαλτάκος αναφερθηκε στις τελευταίες εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του ΠΑΟΚ και το CAS, την επιλογή του Ολλανδού προέδρου, αλλά και το αν μπορεί ο Ολυμπιακός να εκφράσει αντιρρήσεις για την επιλογή του.
Μεταξυ αλλων ειπε “Ο ΠΑΟΚ συμφώνησε να ενωθούν οι 2 δικογραφίες, ακριβώς για να μην υπάρξει καθυστέρηση και να έχουμε μία σύντομη ημερομηνία. Ο ΠΑΟΚ θέλει απόφαση πριν από τις 19 Ιουλίου αλλά τώρα δεν ξέρουμε αν είναι εφικτό αυτό. Δεν εξαρτάται από τον ΠΑΟΚ, αλλά από το αν θα συμπέσουν οι 3 άνθρωποι αυτοί σε μία ημερομηνία. για να μην επικυρωθεί η βαθμολογία του πρωταθλήματος. Θέλουμε δηλαδή απόφαση μέχρι τις 19 Ιουλίου. Τι αξία έχει να βγει η απόφαση αφού επικυρωθεί η βαθμολογία;