Απίστευτη τροπή πήρε η δολοφονία του 49χρονου ταξιτζή στον Εύοσμο, που βρήκε μαχαιρωμένο ο γιος του, μέσα στο διαμέρισμά του. Για το φόνο συνελήφθησαν και κατηγορούνται η -εν διαστάσει- σύζυγος και η 18χρονη κόρη του. 

Σε βάρος της 45χρονης γυναίκας και της 18χρονη κόρης του θύματος σχηματίσθηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για ανθρωποκτονία με δόλο κατά συναυτουργία και παράνομη οπλοχρησία. Όλο το έγκλημα, αλλά και το κίνητρο της δολοφονίας θυμίζουν κινηματογραφική ταινία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μάνα και κόρη μπήκαν στο δωμάτιο του θύματος τα ξημερώματα της Κυριακής και αφού ακινητοποίησαν τον 49χρονο, τον τραυμάτισαν θανάσιμα με μαχαίρι. Το θύμα έφερε χτυπήματα στον λαιμό και στο πρόσωπο. Μετά την εγκληματική πράξη, προσπάθησαν να αποκρύψουν ενοχοποιητικά σε βάρος τους στοιχεία, αλλοιώνοντας ταυτόχρονα τη σκηνή του εγκλήματος. Άφησαν ανοικτή την μπαλκονόπορτα του διαμερίσματος και το έιρ κοντίσιον, για να φαίνεται ότι κάποιος μπήκε από εκεί.

Επίσης, η 45χρονη έκλαιγε συνεχώς απαρηγόρητα,  έλεγε παντού ότι ο άνδρας της δεν είχε διαφορές με κανέναν και, μάλιστα, προγραμμάτιζε τα της κηδείας, λέγοντας σε όλους ότι δεν μπορεί να συνέλθει από την τραγωδία που τη βρήκε και παίρνει ηρεμηστικά.

Το αίτιο του εγκλήματος μετατρέπει την υπόθεση σε πραγματικό θρίλερ. Σύμφωνα με πληροφορίες, στις καταθέσεις για τη δολοφονία έγινε λόγος για σεξουαλική κακοποίηση της 18χρονης από τον 49χρονο ταξιτζή!

Στο πλαίσιο των ερευνών, το μαχαίρι που χρησιμοποιήθηκε βρέθηκε σε φρεάτιο όμβριων υδάτων στην ανατολική Θεσσαλονίκη και κατασχέθηκε ως πειστήριο. 

Οι συλληφθείσες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.