Νεκρό, μέσα σε μια λίμνη αίματος, μέσα στο σπίτι του στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, βρήκε τον πατέρα του ένας νεαρός, χθες βράδυ.

Ο νεαρός, με το που φέρεται να βρήκε το πτώμα του 49χρονου πατέρα του, ειδοποίησε πρώτα τη μητέρα του και στη συνέχεια την αστυνομία.

Σύμφωνα με τη νεκροψία του ιατροδικαστή ο δράστης ή οι δράστες μαχαίρωσαν το θύμα στο λαιμό με νύσσον και τέμνον όργανο, πιθανότατα μαχαίρι. Εκτός από το τραύμα στο λαιμό ο 49χρονος είχε αρκετά χτυπήματα στο πρόσωπο. 

Αστυνομικοί της Σήμανσης διαπίστωσαν ότι η είσοδος του διαμερίσματος δεν είχε ίχνη διάρρηξης, όμως ένα από τα παράθυρα του διαμερίσματος βρέθηκε ανοιχτό. Το κλιματιστικό ήταν σε λειτουργία, σε πολύ χαμηλή θερμοκρασία και η ατμόσφαιρα ήταν παγωμένη. Οι αστυνομικοί δεν βρήκαν πουθενά το όπλο του εγκλήματος.

Οι αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, από την περίπτωση της ληστείας, ως το ξεκαθάρισμα λογαριασμών ή και το να προέρχεται ο δράστης από το οικογενειακό περιβάλλον του θύματος. Οι έρευνες αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, συνεχίζονται.