Σενάριο για αιματηρό θρίλερ, που θα ζήλευαν ακόμη κι αυτοί οι σεναριογράφοι του Χόλιγουντ θυμίζει αυτό που έγινε χθες το πρωί, σε διαμέρισμα στην οδό Βασιλίσσης Όλγας της Θεσσαλονίκης, αφού γιος έβαλε φωτιά κι έκαψε τον πατέρα του μετά από καβγά!


Σε εμπρησμό οφείλεται, σύμφωνα με την αστυνομία, η πυρκαγιά που σημειώθηκε, χθες το πρωί, σε διαμέρισμα πέμπτου ορόφου πολυκατοικίας στην οδό Βασ. ¨Ολγας της Θεσσαλονίκης, όπου βρήκε φρικτό θάνατο ηλικιωμένος. Μάλιστα, την πυρκαγιά, πάντα σύμφωνα με την αστυνομία, έβαλε ο γιος του ηλικιωμένου, μετά από καβγά!

Σύμφωνα με την αστυνομία, πατέρας και γιος καβγάδισαν, χθες το πρωί, στο διαμέρισμα του πέμπτου ορόφου. Ο 45χρονος έβαλε φωτιά και έφυγε τρέχοντας, αφήνοντας στο έλεος του θεού τον 87χρονο πατέρα, αλλά και την υπερήλικη μητέρα του!

Η 81 χρόνων γυναίκα αρχικά προσπάθησε να σβήσει τη φωτιά. Οι φλόγες, όμως, φούντωσαν κι εκείνη, πνιγμένη από τους καπνούς, έτρεξε σε διπλανό διαμέρισμα για να γλιτώσει και να ειδοποιήσει την Πυροσβεστική Υπηρεσία. 

Δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, με ειδικό κλιμακοφόρο όχημα, κατέφθασαν στο σημείο, όμως ήταν αργά για τον ηλικιωμένο άνδρα. Κατά την κατάσβεση της πυρκαγιάς εντόπισαν νεκρό τον ηλικιωμένο, ενώ απομάκρυναν από το διπλανό διαμέρισμα στο οποίο κατέφυγαν, τόσο την 81χρονη σύζυγό του ηλικιωμένου, όσο και τον δεύτερο γιο τους (που διαμένει μαζί τους στο διαμέρισμα το οποίο κάηκε) οι οποίοι έφεραν εγκαύματα και μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο της πόλης.

Η κινητοποίηση αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης ήταν άμεση. Έτσι, χθες το απόγευμα, συνέλαβαν σε περιοχή του Δήμου Θερμαϊκού, τον 45χρονο γιο. Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας, απόπειρας ανθρωποκτονίας, εμπρησμού και παράβασης Νόμου περί όπλων και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.