Χούλιγκαν επιτέθηκαν, με φωτοβολίες, πέτρες και... πυρσούς, κατά γραφείων συνδέσμου αντίπαλης ομάδας, στην Πυλαία Θεσσαλονίκης!


Η άμεση κινητοποίηση αστυνομικών της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης είχε ως αποτέλεσμα να συλληφθούν, μέσα στο όριο του αυτοφώρου, δύο από τους φερόμενους ως δράστες της επίθεσης, που έγινε σήμερα (04-04-2020) το πρωί. Οι δυο νεαροί, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, για διατάραξη κοινής ειρήνης, φθορά ξένης ιδιοκτησίας κατά συναυτουργία, αδικήματα βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις, παράβαση του νόμου Περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων και παράβαση του Νόμου περί όπλων, θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, οι συλληφθέντες μαζί με άλλα άτομα, μετέβησαν σε πολυκατοικία στην περιοχή της Πυλαίας, όπου στεγάζεται σύνδεσμος οπαδών αντίπαλης ομάδας κι άρχισαν να πετούν πέτρες και βεγγαλικά σε διαμερίσματα της εν λόγω οικοδομής. Το αποτέλεσμα ήταν να προκληθούν φθορές σε μπαλκονόπορτες δυο διαμερισμάτων. 

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο εισαγγελέα, ενώ τους βεβαιώθηκε και το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο για κίνηση χωρίς τη σχετική βεβαίωση -από 150 ευρώ πρόστιμο ο καθένας.