Σε φυλάκιση 10 μηνών, με τριετή αναστολή, καταδικάστηκε 54χρονος οδηγός ταξί, που παραπέμφθηκε με την αυτόφωρη διαδικασία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, ύστερα από μήνυση 29χρονης πελάτισσάς του. 

Καταθέτοντας στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, η καταγγέλλουσα ανέφερε ότι ο κατηγορούμενος άπλωσε το χέρι του πάνω της, ενώ η ίδια βρισκόταν στη θέση του συνοδηγού. Σύμφωνα με την ίδια, το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης, επιστρέφοντας σπίτι μαζί με μία φίλη της, η οποία όμως είχε αποβιβαστεί λίγο νωρίτερα από το όχημα και συγκράτησε την πινακίδα κυκλοφορίας.
Η 29χρονη ανέφερε στο Δικαστήριο ότι ο ίδιος οδηγός επιχείρησε να την προσεγγίσει ερωτικά και πριν από δύο με τρεις μήνες, όταν επιβιβάστηκε στο ταξί του.
Για ψευδή καταγγελία έκανε λόγο στην απολογία του ο 54χρονος, που αρνήθηκε οποιαδήποτε σχέση με την εις βάρος του καταλογιζόμενη πράξη. «Είναι εντελώς ψευδές, δεν έχω κάνει απολύτως τίποτα», είπε, χωρίς όμως να πείσει το Δικαστήριο, που τον έκρινε ένοχο με την αναγνώριση του ελαφρυντικού του σύννομου βίου.
Κατά της απόφασης ο αυτοκινητιστής άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος.