Με τα πρώτα του τέρματα στη Super League από τις 11 Οκτωβρίου 2018, ο Χρήστος Αραβίδης βοήθησε τη Λαμία να πάρει την ισοπαλία 2-2 από τον  Άρη στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας, σε αναμέτρηση για την 25η αγωνιστική της Super League.

Χαμένο πέναλτι στο 0-0, για τους γηπεδούχους, με τους "κίτρινους" να σκοράρουν δις σε διάστημα τεσσάρων λεπτών ανατρέποντας την εις βάρος τους κατάσταση, αλλά να μην καταφέρνουν να «σφραγίσουν» μαθηματικά τη συμμετοχή τους στα Play Off - ελπίζει η Ξάνθη.

Ο Άρης αδίκησε τον εαυτό του, καθώς καθυστέρησε πολύ να μπει στο πνεύμα του αγώνα. Ουσιαστικά πέταξε ένα ημίχρονο και βρέθηκε πίσω με 0-1. Μάλιστα, στην αρχή του β μέρους βρέθηκε ακόμη πιο πίσω με 0-2 κι όταν αντέδρασε, με γκολ – ποίημα του Λάρσον και ωραία προσπάθεια του Ιντέγε, φάνηκε, τελικά, πως ήταν αργά να πάρει τη νίκη και να καθαρίσει από τώρα την πρόκριση στα πλέι οφ. Μάλιστα οι γηπεδούχοι έχασαν και πέναλτι(το χτύπημα του Βασιλόγιαννη απέκρουσε ο Κουέστα), ενώ στα μέσα του β μέρους ο Άρης δεν είχε κερδίσει ούτε κόρνερ…

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Λαμίας

Γκολ: 24’ Αραβίδης, 48’ Αραβίδης./ 52’ Λάρσον, 54’ Ιντέγε

Δοκάρια: – / -

Διαιτητές: Βασίλειος Φωτιάς, Χρήστος Τζιώτζιος, Αθανάσιος Κόλλιας, 4ος Διαιτητής: Δημήτριος Μαλούτας

Κίτρινες: 21’ Νιάσε, 26’ Αραβίδης, 60’ Σκόνδρας / 12’ Βέλεθ, 32 Δεληζήσης, 74’ Ρόουζ

Κόκκινες: – / -

Λαμία (Άκης Μάντζιος): Θεοδωρόπουλος, Σκόνδρας, Βύντρα, Αντέτζο, Βάντερσον, Δημούτσος, Νιάσε, Καραμάνος (79’ Μπουλούλης), Βασιλόγιαννης (85’ Μπιανκόνι), Ρόμανιτς (63’ Σάλιακας), Αραβίδης.

Άρης (Μίχαελ Ένινγκ): Κουέστα, Βέλεθ, Δεληζήσης, Κόρχουτ, Ρόουζ, Ματίγια, Σάσα, Φετφατζίδης (79’ Μαντσίνι), Γκάμα (91’ Μαρτίνες), Λάρσον (88’ Ντουρμισάι), Ιντέγε.