Την ψήφιση της τροπολογίας σχολίασε, με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, εξαπολύοντας σκληρή επίθεση κατά της κυβέρνησης. 

Η "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ τονίζει πως απαιτεί να διερευνηθεί η υπόθεση με κάθε νόμιμο τρόπο, ενώ τονίζει πως δεν έχει καμία απολύτως σχέση με όσα της προσάπτουν.
Αναφερόμενη στην τροπολογία που ψηφίστηκε από τη Βουλή, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ κάνει λόγο για φωτογραφική νομοθετική ρύθμιση, η οποία εξασφαλίζει το πρωτάθλημα στον Ολυμπιακό.  
Την πλήρη αντίθεση του ΠΑΟΚ στην τροπολογία για τις αλλαγές στις ποινές που επιβάλλει η ΕΕΑ εξέφρασε ο Ιβάν Σαββίδης. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Σαββίδης είχε τηλεφωνική επικοινωνία με στελέχη της κυβέρνησης μετά τις ανακοινώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου χθες, κατά την οποία ξεκαθάρισε πως τόσο εκείνος όσο και σύσσωμη η οικογένεια του ΠΑΟΚ είναι πλήρως αντίθετοι με τη συγκεκριμένη ενέργεια.
Στον ΠΑΟΚ είναι αποφασισμένοι να ακολουθήσουν τη νομική οδό, με αφορμή τα όσα εχουν συμβεί μετά τη γνωμοδότηση της ΕΕΑ για υποβιβασμό του "Δικεφάλου" και της Ξάνθης. Συγκεκριμένα, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ προτίθενται να καταθέσουν μηνύσεις κατά των τριών μελών της Επιτροπής που ψήφισαν υπέρ της πολυιδιοκτησίας.