Τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα άκουσε σήμερα στο γραφείο του, ο Δήμαρχος Καλαμαριάς, Ιωάννης Δαρδαμανέλης, από φορείς, πολιτιστικούς Συλλόγους, μουσικές ομάδες και δεκάδες παιδιά. 


Μέσα σε μια ζεστή, γιορτινή ατμόσφαιρα, πλημμυρισμένη από το γιορτινό πνεύμα και τις μελωδίες, την τελευταία μέρα του χρόνου, έψαλαν τα κάλαντα στον Δήμαρχο, ο Σύλλογος Ατόμων με Σύνδρομο Down, ο Πολιτιστικός Εξωραϊστικός Σύλλογος Φοίνικα σε συνεργασία με τον Ιερό Ναό Θεοτόκου του Φοίνικα, η Μπάντα της Μεραρχίας Διοίκησης του Στρατοπέδου Νταλίπη και το 1ο Σύστημα Προσκόπων  χαρίζοντας  μια ευχάριστη, παραδοσιακή και γιορτινή νότα. Το χαρούμενο κλίμα της ημέρας ενίσχυσαν οι παιδικές φωνές που ήρθαν να πουν τα κάλαντα στον Δήμαρχο καθώς και οι ευχές που δέχθηκε από πολίτες και από τους εκπροσώπους της Ελληνοαμερικανικής Εκπαιδευτικής Προοδευτικής Οργάνωσης (American Hellenic Educational Progressive Association ή AHEPA).
  
Ο Δήμαρχος με μεγάλη χαρά υποδέχτηκε όλους, προσφέροντας διάφορα κεράσματα,  και ο ίδιος ευχήθηκε σε όλους: «Χρόνια Πολλά – Καλή και δημιουργική χρονιά με υγεία και ειρήνη, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία »