Άνοστη σούπα μέσα στη βροχή για τους φιλάθλους που βρέθηκαν, απόψε, στο ΟΑΚΑ, για το ντέρμπι Παναθηναϊκού – Άρη.

Το παιχνίδι είχε ελάχιστες ευκαιρίες και ο Άρης ήταν αυτός που μπορούσε να ζεστάνει την… άνοστη σούπα, αφού είχε περισσότερες υποψίες ευκαιρίας, αλλά δεν τα κατάφερε. Οι κίτρινοι ήταν καλύτεροι στο α μέρος, έβγαλαν τρεις τελικές και φαινόταν ότι θα γινόταν το ίδιο και στην επανάληψη. Το γκολ του Φετφατζίδη όμως, που ορθώς δεν μέτρησε (είναι πολλά μέτρα οφσάιντ όταν παίρνει την μπάλα στα δεξιά) ξύπνησε τον Παναθηναϊκό, τον έβαλε στο παιχνίδι και με τις αλλαγές που έκανε ο Δώνης στα σχήματα κατάφερε να τον οδηγήσει μια ανάσα από το γκολ. Εκεί, όμως, μίλησε το… αριστερό κάθετο δοκάρι του Κουέστα.

Η λευκή ισοπαλία μάλλον ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα, αφού ο Άρης “κόλλησε” ανεξήγητα από τη φάση του γκολ – οφσάιτ και μετά. Φάνηκε, πάντως, από την αλλαγή του Ένινγκ στο 90+2, ότι τους φιλοξενούμενους τους βόλεψε το χι.

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: ΟΑΚΑ

Γκολ: – / -

Δοκάρια: 82’ Κουρμπέλης / -


Διαιτητές: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος, Χασάν Κούλα, Κωνσταντίνος Τριανταφύλλου 4ος Διαιτητής: Γεώργιος Τζοβάρας

Κίτρινες: 39’ Δώνης / -

Κόκκινες: – / -


Οι συνθέσεις:

Παναθηναϊκός: Διούδης, Ινσούα, Πούγγουρας, Νούνες, Αποστολάκης, Δώνης, Κουρμπέλης, Χατζηγιοβάνης(66’ Ζαχίντ), Περέα(83’ Καμπετσής), Μπουζούκης(73΄Χατζηθεοδωρίδης), Μακέντα.

Άρης: Κουέστα, Κόρχουτ, Βέλεθ, Ρόουζ, Δεληζήσης, Σάσα, Ματίγια, Φετφατζίδης(90+2’ Ντιγκινί), Γκάμα(58’ Μαντσίνι), Λάρσον(71’ Τόνσο), Ιντέγε.