Μεγάλη κομματική εκδήλωση ετοιμάζει η Νέα Δημοκρατία, για τη Θεσσαλονίκη. Η εκδήλωση θα γίνει στις 26 Ιουνίου, ημέρα Τετάρτη, στο Συνεδριακό Κέντρο Ιωάννης Βελλίδης της ΔΕΘ.


Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν οι υποψήφιοι του κόμματος στην Α και Β Θεσσαλονίκης, μεταξύ των οποίων είναι και ο Κώστας Καραμανλής. Μάλιστα, η εφημερίδα «Εστία», στο σημερινό φύλλο της, με πρωτοσέλιδο θέμα, αναφέρει ότι στην εκδήλωση αυτή θα μιλήσει, μετά από δέκα χρόνια, ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής.

Η εφημερίδα αναφέρει ότι είναι πολύ πιθανό  ο κ. Καραμανλής, για πρώτη φορά μετά από την προεκλογική περίοδο του 2009, να απευθύνει και πολιτική ομιλία από το βήμα της εκδήλωσης.

Και ένα... μικρό παραπολιτικό, σε σχέση με την εκδήλωση: Την αίθουσα είχε κλείσει, για εκείνη την ημέρα, ο βουλευτής Α Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, Σταύρος Καλαφάτης. Τελικά, ο κ. Καλαφάτης μετακίνησε την κεντρική ομιλία του για άλλη μέρα, πιο κοντά στις εκλογές.

H φωτογραφία του Κώστα Καραμανλή είναι από την τελευταία ομιλία του στη Θεσσαλονίκη, στην πλατεία Αριστοτέλους, κατά την προεκλογική περίοδο του 2009 και είναι του φωτορεπόρτερ Νώντα Στυλιανίδη.