Μακροσκελή απάντηση έδωσε η υποψήφια δήμαρχος Θεσσαλονίκης με τον ΣΥΡΙΖΑ, Κατερίνα Νοτοπούλου, στην ανάρτηση του, επίσης υποψηφίου δημάρχου, Νίκου Ταχιάου, στο οποίο την χαρακτήρισε… κοπτοράπτρια.Η κ. Νοτοπούλου ανακοίνωσε τα εξής:


“Ο κ. Ταχιάος είναι ο εκπρόσωπος της κακής ελίτ της Θεσσαλονίκης.

Γνήσιος εκφραστής της σνομπαρίας και του αβανγκαρντισμού.

Ελλείμματα εκατομμυρίων, άδεια ταμεία και οι «μαύρες» τρύπες που έμειναν πίσω. Αυτό είναι το έργο της διοίκησης που υπηρέτησε πιστά και που υποστήριξε στα Δικαστήρια!

Κατηγορείτε έμενα, στα τριάντα μου, ότι πάντα με «τραβούσε το δημόσιο». Είμαι πολύ περήφανη για όλες τις λαϊκές θέσεις-όπως τις αποκαλείτε- στις οποίες εργάστηκα.

Έχω δουλέψει ως πωλήτρια και γραμματέας, δίδαξα την αγγλική γλώσσα, έκανα babysitting , αργότερα ως ψυχολόγος.

Δούλευα για να ζήσω, για να πληρώσω το μεταπτυχιακό μου και ταυτόχρονα προσέφερα εθελοντική εργασία σε Κοινωνικές δομές που φτιάξαμε εμείς οι λαϊκοί για να κρατηθούμε όρθιοι στην ακραία νεοφιλελεύθερη πολιτική που εφάρμοσε το κόμμα σας, σε έναν Δήμο όπου η κοινωνική προστασία θα έπρεπε να είναι προτεραιότητα.

Αλλά στη διοίκηση που υπηρετήσατε προτεραιότητα ήταν οι υπεξαιρέσεις και το ...παλάτι του Παπαγεωργόπουλου.

Όσο για τα… ένσημά σας στην πολιτική να σας επισημάνω ότι «εξ απαλών ονύχων» μπήκαν κι άλλοι, αλλά έμειναν πιστοί στην ιδεολογία και στο κόμμα τους και δεν έγιναν γυρολόγοι, ούτε υπηρέτησαν το μαύρο.

Είναι δε υπερήφανοι για την πορεία τους κι εκεί που φτύνουν δε γυρνούν να γλείψουν. 

Όταν φύγατε από τη ΝΔ αυτή ήταν «ακροδεξιό μόρφωμα», τώρα που επιστρέψατε πηγαίνετε με τον αρχηγό της στα μπαράκια της παραλίας για κανένα δεκάλεπτο, μήπως πείσετε τους «επαγγελματίες» της ΝΔ να σας αποδεχτούν.

Εικοσιτεσσάρων ετών κατεβήκατε για δημοτικός σύμβουλος και εικοσιεννέα ετών Διευθυντής στη Δημοτική Τηλεόραση και αργότερα αναπληρωτής γενικός γραμματέας του ΥΠΕΞ με έδρα στο «τριτοκλασάτο» ΥΜΑΘ.

Όπως λέτε, 5 φορές εκλεγήκατε Δημοτικός Σύμβουλος, ξεχάσατε όμως να αναφέρετε πως άλλες 4(!), οι Θεσσαλονικείς σας απέρριψαν και δεν σας έδωσαν την… πολυπόθητη για εσάς, έδρα στη Βουλή.

Και μιλάτε εσείς για «επάγγελμα ΣΥΡΙΖΑ».

Κ. Ταχιάο, σέβομαι όλους τους ανθρώπους και ακόμα και στις διαφωνίες και αντιπαραθέσεις μας.

Αυτό μπορούν να το επιβεβαιώσουν όλοι όσοι συνεργαστήκαμε τα τελευταία 3 χρόνια. Δε θα σας ακολουθήσω σε αυτό το επίπεδο προεκλογικού διαλόγου που επιλέξατε ούτε όμως πρόκειται να ανεχθώ άλλη λάσπη επάνω μου.

Θα πρέπει να βρείτε άλλον τρόπο να πολιτευτείτε στο εξής.

Καλό Πάσχα.”