Τη χρήση της "μανταζιέρας" για την δημιουργία  του συκοφαντικού spot που κυκλοφόρησε στα sosial media, ο συνδυασμός της Κατερίνας Νοτοπούλου, επιχειρώντας να "λασπώσει" την υποψηφιότητα του Νίκου Ταχιάου, αλλά και το πολιτικό ήθος των εμπνευστών του video, σχολίασε ο υποψήφιος δήμαρχος με ανάρτηση στην ηλεκτρονική του σελίδα, γράφοντας:.  

"Παρακολούθησα το βίντεο που η κυρία Νοτοπούλου κυκλοφόρησε εις βάρος μου.

Με έπεισε ότι διάλεξε λάθος "λαϊκό" επάγγελμα και γι΄ αυτό δεν μπόρεσε να διακριθεί σε αυτό, όσο κι αν το έβρισκε τιμητικό να το είχε υπηρετήσει. Στην κοπτοραπτική θα είχε διαπρέψει περισσότερο απ' όσο στην καθαριότητα.

Φαίνεται όμως ότι ήταν πάντοτε το δημόσιο που την τραβούσε κι έτσι φρόντισε να ταπεινώσει τις αξίες τηςκαι να υποτάξει τις φιλοδοξίες της στο ασήμαντο λειτούργημα της διορισμένης υφυπουργού σε ένα τριτοκλασάτο πόστο. Το παράδοξο είναι πως μετά από την αφίππευση της από αυτό, νιώθει ασφαλής να συκοφαντεί και να κουνάει το δάχτυλο σε έναν άνθρωπο που μπήκε στα κοινά της Θεσσαλονίκης εξ απαλών ονύχων, εκλεγόμενος πέντε φορές, άφησε μετρήσιμο και ορατό έργο και αποχώρησε όταν ένιωσε ότι έκλεισε έναν πρώτο κύκλο και που εν τέλει δεν έκρυψε ποτέ τις απόψεις του.

Σε κάθε περίπτωση, η κυρία Νοτοπούλου αποδεικνύεται ακατάλληλη και ανεπαρκής για τον ρόλο στον οποίο την έσυραν. Βεβαίως, μικρή σημασία έχει αυτό για τον εσμό των ανθρώπων που χωρίς αρχές και χωρίς προσανατολισμό έχουν επιλέξει το επάγγελμα "ΣΥΡΙΖΑ".