Το δίκτυο Αναδόχων Γονέων και Εθελοντών για την εξωιδρωματική    κοινωνική φροντίδα των Ανηλίκων Ν.Π.Ι.Δ. σωματείο μη κερδοσκοπικό διοργανώνει:

Δύο (2) σεμινάρια  επιμόρφωσης – workshops, για νέους επιστήμονες της κοινωνικής εργασίας,  με θέμα
H ΑΝΑΔΟΧΗ ΚΑΙ  H ΥΙΟΘΕΣΙΑ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ  ΤΩΝ ΑΝΗΛΙΚΩΝ

Στο πλαίσιο του έργου «Οργάνωση και Ενίσχυση Δράσεων Κοινωνικής Συνοχής- Προστασίας Περιβάλλοντος, Πολιτιστικής Δημιουργίας και Καινοτόμων Πρωτοβουλιών Δικτύωσης Νέων στη Μακεδονία-Θράκη, με διακριτικό τίτλο «ΝΕΑΝΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ» του Υπουργείου Εσωτερικών, Τομέας Μακεδονίας.

 Κοινωνική εργασία, νομοθεσία και δικτύωση κοινωνικών και δικαστικών  υπηρεσιών για την υλοποίηση του θεσμού της αναδοχής και της υιοθεσίας ανηλίκων  μετά το ν. 4538/2018
Τα σεμινάρια απευθύνονται συνολικά σε εικοσιτέσσερις -24- νέους επιστήμονες (12 σε κάθε σεμινάριο) τελειόφοιτους και απόφοιτους.

Τμημάτων Κοινωνικής Εργασίας Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι, Τμημάτων Ψυχολογίας  και  Νομικής, ανέργους και εργαζομένους, ηλικίας 21-29 ετών και θα πραγματοποιηθούν με το ακόλουθο πρόγραμμα:

To 1ο Workshop ξεκίνησε χθες  στην Κομοτηνή με την συμμετοχή 27 νέων επιστημών και θα διαρκέσει  έως το  Σάββατο 9 Μαρτίου 2019 και διεξάγεται στην ισόγεια αίθουσα «ΛΕΣΧΗ ΚΟΜΟΤΗΝΑΙΩΝ».

Το 2ο Workshop θα διεξαχθεί στην  Θεσσαλονίκη: Τρίτη 26 έως Σάββατο 30 Μαρτίου 2019
΄Ωρες σεμιναρίου: 10.00 – 15.00   ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΓΚΑΙΤΕ Θεσσαλονίκης
Βασ. ΄Ολγας 66, αιθ. 8.

Αιτήσεις συμμετοχής υποβάλλονται  για την Θεσσαλονίκη μέχρι και  την Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019 .

Το σεμινάριο μπορούν να παρακολουθήσουν σε περιορισμένο αριθμό και ενδιαφερόμενοι άνω των 29 ετών με ειδικότητα στην κοινωνική εργασία. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Θα χορηγηθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

 Οι αιτήσεις συμμετοχής υποβάλλονται ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: fosterparents.network.gr@gmail.com και θα περιλαμβάνουν ονοματεπώνυμο,  πατρώνυμο,  ημερομηνία γέννησης, διεύθυνση κατοικίας,  ιδιότητα , τηλέφωνο και την ηλεκτρονική διεύθυνση του ενδιαφερόμενου. Οι πτυχιούχοι παρακαλούνται να αποστείλουν συνημμένα το πτυχίο τους και οι φοιτητές την φοιτητική τους ταυτότητα. Πληροφορίες:  Ελένη Γεώργαρου,  τηλ. 2310.288010