Χθες, ο απερχόμενος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, με την παρουσία του στο Ολύμπιον, στήριζε την παράταξη του υποψηφίου Δημάρχου Πέτρου Λεκάκη, “Θεσσαλονίκη Πρώτη”. Σήμερα ευχήθηκε στην Κατερίνα Νοτοπούλου να βγει δήμαρχος!



Η επικεφαλής της παράταξης “Μαζί”, με τον δήμαρχο, είχαν εθιμοτυπική συνάντηση η οποία διήρκεσε αρκετή ώρα. Με την έξοδό τους από το γραφείο του δημάρχου, είχαν μόνον καλά λόγια ο ένας για τον άλλον:


“Έχουμε κοινές αντιλήψεις σε πολλά ζητήματα. Της ευχήθηκα καλή επιτυχία, κάτι που δεν έχει να κάνει με τη θέση την οποία θα καταλάβει, αλλά είναι κάτι παραπάνω. Αν βγει δήμαρχος, κάτι που το εύχομαι, θα συνεχίσει το έργο της νυν διοίκησης”, είπε ο κ. Μπουτάρης.


Όπως ήταν φυσικό, ρωτήθηκε για τις συνεχείς στηρίξεις που δίνει. Ξεκαθάρισε ότι “τη στήριξή μου δεν την εκδήλωσα σε κανέναν άλλον, εκτός των παιδιών της ομάδας του Πέτρου Λεκάκη. Θα τους βοηθήσω όσο μπορώ. Να μην έχουμε, όμως, ψευδαισθήσεις, ότι θα πάρουν το δήμο”, απάντησε! Και πρόσθεσε ότι δεν μπορεί να καταλάβει γιατί ερμηνεύεται ως στήριξη η καλή κουβέντα που λέει για κάθε υποψήφιο…


Από την πλευρά της, η υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ, Κατερίνα Νοτοπούλου, χαρακτήρισε ¨μεγάλο κεφάλαιο” τον Γιάννη Μπουτάρη επειδή, όπως είπε “απάλλαξε την πόλη από το σκοτάδι. Έδωσε μεγάλη μάλη”, πρόσθεσε και τόνισε: “Θεοωρώ ότι θα είμαστε μαζί στην προσπάθεια να μην επανέλθουν στη διοίκηση άνθρωποι που θέλουν τα συμφέροντα να κάνουν πάρτι”, αναφερόμενη σαφώς, χωρίς να τον κατονομάζει, στον Νίκο Ταχιάο…


Όπως έγινε γνωστό, στην συνάντηση Νοτοπούλου – Μπουτάρης συζήτησαν κυρίως για το οργανόγραμμα του δήμου.