Την παραίτησή της από μέλος των Ανεξάρτητων Ελλήνων υπέβαλε η υφυπουργός Εσωτερικών, Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

Σε επιστολή της που απέστειλε προς τον πρόεδρο του κόμματος, Πάνο Καμμένο, κάνει λόγο για σημαντικές πολιτικές διαφορές.

"Η θέση μου είναι πως οι προσωπικές σας επιλογές για θέματα που αφορούν κρίσιμα ζητήματα της χώρας μας, την πορεία της κυβέρνησης, καθώς και η ατομική σας συμπεριφορά, ιδίως αυτή έναντι συναδέλφων και εμού, δεν μου αφήνουν κανένα άλλο περιθώριο", σημειώνει στην επιστολή παραίτησής της η κα Χρυσοβελώνη.

"Οι δρόμοι μας στην πολιτική χωρίζουν, διότι απλώς διαφωνούμε, τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Οι επιλογές μας θα κριθούν από τους πολίτες, αλλά πρωτίστως τη συνείδησή μας. Καλή μεν η φιλία, φιλτάτη δε η αλήθεια. Ιδίως, όταν αφορά στο μέλλον των συμπολιτών μας, στο συμφέρον της Ελλάδας και στην ατομική πολιτική ευθύνη, όπως ο καθένας από εμάς την αντιλαμβάνεται, την οποία οφείλουμε να αναλαμβάνουμε", αναφέρει επίσης.

Παράλληλα ευχαρίστησε τον Πάνο Καμμένο για την έως τώρα κοινή πολιτική συμπόρευση και συνεργασία, καθώς και για τις φορές εκείνος της πρότεινε την ανάληψη συγκεκριμένων πολιτικών καθηκόντων

"Κατέβαλα κάθε δυνατή προσπάθεια να ανταποκριθώ για το όφελος της κοινωνίας και της πατρίδας μας", τονίζει στην επιστολή που απέστειλε στον πρόεδρο των ΑΝΕΛ.