Με... φέις κοντρόλ γίνεται η είσοδος στο σταθμό Συντριβάνι του μετρό Θεσσαλονίκης, για την εκδήλωση με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.


Φωτορεπόρτερ και δημοσιογράφοι που δεν ήταν εγγεγραμμένοι στην λίστα που είχε η αστυνομία στην είσοδο δεν κατάφεραν να μπουν στην εκδήλωση! Κι ας επεδείκνυαν τις επαγγελματικές τους ταυτότητες!

Θύμα του φέις κοντρόλ έπεσε και ο φωτορεπόρτερ Επαμεινώνδας Στυλιανίδης, που θα κάλυπτε την εκδήλωση για το salonicanews.com.  Στην είσοδο αστυνομικός τον ενημέρωσε ότι δεν μπορεί να περάσει, για να καλύψει το θέμα. 

Την ίδια ώρα οι Θεσσαλονικείς ταλαιπωρούνταν στους δρόμους, καθώς σήμερα, ημέρα κατά την οποία είναι ανοικτή η αγορά, οι δρόμοι έκλειναν για να περάσει η πρωθυπουργική πομπή. Ειδικά στο δρομολόγιο κίνησης του πρωθυπουργού, σε Καρακάση, λεωφόρο Στρατού, Αγγελάκη και Εγνατία, οι δρόμοι ήταν απροσπέλαστοι. Το αποτέλεσμα ήταν να επικρατήσει μποτιλιάρισμα στους υπόλοιπους δρόμους του κέντρου ώστε οι λίγοι εκλεκτοί να καταφέρουν να μπουν στον επιδεικνυόμενο σταθμό, για να απολαύσουν, μαζί με τον πρωθυπουργό μια σύντομη συναυλία.  .