ΝΔ Θεσσαλονίκης: Εγκαινιάζουν... κυλιόμενες σκάλες
Σκληρή κριτική, από την τοπική Νέα Δημοκρατία, για τη σημερινή παρουσία του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη.


Σε ανακοίνωση της ΝΟΔΕ υπογραμμίζεται ότι "ο ΣΥΡΙΖΑ εγκαινιάζει το… ΜΕΤΡΟ της Θεσσαλονίκης, ή μάλλον έναν… σταθμό χωρίς ΜΕΤΡΟ, με συναυλία και με την παρουσία του Πρωθυπουργού Α. Τσίπρα. Στην ουσία εγκαινιάζει… κυλιόμενες σκάλες".

Γίνεται, δε, παραλληλισμός στα σημερινά εγκαίνια, με εκείνα "της… γρήγορης σιδηροδρομικής σύνδεσης, τον περασμένο Σεπτέμβριο, που έφεραν ένα τραίνο από την Ιταλία στην Έκθεση της Θεσσαλονίκης για να το δείχνουν για μία εβδομάδα. Όπως… έφυγε το τραίνο αλλά παρέμεινε ο ίδια σιδηροδρομική σύνδεση, έτσι και σήμερα που θα ξαναφύγει ο κος Τσίπρας, θα παραμείνει η Θεσσαλονίκη με άθλιες αστικές συγκοινωνίες, με σαραβαλιασμένα λεωφορεία, με μποτιλιαρισμένους δρόμους, με κατεστραμμένους εμπόρους και με κλειστά μαγαζιά στο εμπορικό κέντρο. Και φυσικά χωρίς ΜΕΤΡΟ". 

Και η ανακοίνωση καταλήγει: "Οι κάτοικοί της θα συνεχίσουν να ταλαιπωρούνται και από πάνω να νιώθουν σαν να τους κοροϊδεύουν. Σαν να μην έχουν αξιοπρέπεια, να τους συμπεριφέρονται σαν ιθαγενείς, άλλοτε για να θαυμάσουν το βαγόνι, άλλοτε για να κατέβουν την κυλιόμενη σκάλα και να… φανταστούν ότι πάνε με το ΜΕΤΡΟ…  Ο λαϊκισμός στο μεγαλείο του".

Σχόλια