Ένα μακάβριο εύρημα αντίκρισαν σήμερα το μεσημέρι αστυνομικοί που συμμετέχουν στις έρευνες για τον εντοπισμό του 86χρονου αγρότη, ο οποίος αγνοείται από το απόγευμα της Τρίτης 30 Οκτωβρίου.

Ανθρώπινο κρανίο, οστά και ρούχα, εντοπίστηκαν σε ορεινή δασική περιοχή των Σερρών, περίπου δέκα χιλιόμετρα μακριά από τον οικισμό Βέργη.

 Τα ευρήματα μεταφέρθηκαν στην αρμόδια Ιατροδικαστική Υπηρεσία για να γίνει η ταυτοποίηση τους, ενώ η ιατροδικαστική εξέταση ίσως «φωτίσει« τις συνθήκες και την αιτία θανάτου.

Οι εκτεταμένες έρευνες από  δυνάμεις της αστυνομίας και της ΕΜΑΚ με τέσσερεις ειδικά εκπαιδευμένους σκύλους, οδήγησαν στον εντοπισμό ρούχων, ενός ανθρώπινου κρανίου και άλλων οστών, σε απόσταση δύο περίπου χιλιομέτρων από το σημείο που βρέθηκε το τρακτέρ και η πλατφόρμα του Θανάση Πολυχρονιάδη  απο την Βέργη Σερρών.

 Η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, δίχως να αποκλείσει ακόμα το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, ενώ για την υπόθεση έχει συγκεντρωθεί πλήθος στοιχείων ώστε να λυθεί τελικά το μυστήριο της εξαφάνισης.

Συγγενείς του 86χρονου έχουν κληθεί να αναγνωρίσουν εάν τα ρούχα που βρέθηκαν ανήκουν στον αγνοούμενο, ενώ τα ευρήματα μεταφέρθηκαν στα εγκληματολογικά  εργαστήρια  της ΓΑΔΑ  όπου θα γίνει η εξέταση DNA προκειμένου να ταυτοποιηθούν τα στοιχεία του αγνοούμενου αγρότη.