[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Βρέθηκε το τρακτέρ του αγνοούμενου Θ. Πολυχρονιάδη συνεχίζονται οι έρευνες


Συνεχίζονται και σήμερα  οι έρευνες από την Αστυνομικούς του τμήματος Σερρών για τον εντοπισμό του αγνοούμενου αγρότη Θανάση Πολυχρονιάδη.

 Χθες σε μια χαράδρα σε ορεινή δύσβατη περιοχή έξω από τη Βέργη Σερρών, βρέθηκαν  το τρακτέρ και η πλατφόρμα του αγνοούμενου αγρότη απο τα τέλη Οκτωβρίου  όπου και  έχουν χαθεί τα ίχνη του.

Σύμφωνα με την αστυνομική διεύθυνση Σερρών  χθες το μεσημέρι  βοσκοί  που διατηρούν στάνη στην περιοχή   είδαν ένα όχημα καλυμμένο με λάσπη και αμέσως ειδοποίησαν τις αρχές.
Στην περιοχή βρίσκεται  και σήμερα ισχυρή αστυνομική δύναμη που την εξετάζει σπιθαμή προς σπιθαμή το μέρος για τον εντοπισμό του αγνοούμενου αγρότη.

Πληροφορίες από την ΕΡΑ Σερρών αναφέρουν ότι βρέθηκε κοντά στο τρακτέρ το καπέλο που φορούσε ο αγρότης και τα μπιτόνια με το λάδι που ήταν φορτωμένα στην πλατφόρμα.


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]