Ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, επικεφαλής του συνδυασμού ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ , Παναγιώτης Ψωμιάδης, για το θέμα των εγκαινίων του σταθμού Σιντριβάνι του Μετρό έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Για παραπάνω από 24 ώρες χιλιάδες Θεσσαλονικείς, και εγώ ανάμεσα τους, ψάχνουμε, αλλά δεν βρίσκουμε, εκδοτήρια εισιτηρίων για να ασημώσουμε το μετρό – φάντασμα της πόλης, που παρ΄ όλα αυτά ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας εγκαινίασε εν μέσω εικονικής κομματικής πραγματικότητας.
Τα συμπεράσματα, αν μη τι άλλο, είναι προφανή:
Οι   επικοινωνιακές   ανάγκες   του   κ.   Τσίπρα   είναι   πολύ   σημαντικότερες   από   τις διαχρονικές συγκοινωνιακές ανάγκες της Θεσσαλονίκης και των κατοίκων της.
Η παρούσα κυβέρνηση παίρνοντας την σκυτάλη από τις προηγούμενες κυβερνήσεις νομίζει   πως   οι   κάτοικοι   αυτής   της   πόλης   είναι   χαζοί   και   θαμπώνονται   από κυλιόμενες σκάλες και μεταξωτές κορδέλες άσκοπων εγκαινίων. 
Το Μετρό της Θεσσαλονίκης,  αν και μήκους 11 χιλιομέτρων σε μια νοητή ευθεία,  εκτός της καθυστέρησης 2   και πλέον δεκαετιών (την στιγμή που στην Αθήνα το Μετρό έχει αναπτυχθεί σε ολόκληρο το λεκανοπέδιο μέσα σε 15 χρόνια), θα είναι και «κολοβό» συν τοις άλλοις, αφού όπως έχουν αναφέρει σχετικά δημοσιεύματα εφημερίδων, τα οποία δεν διαψεύστηκαν μέχρι σήμερα, δεν θα υπάρχει σταθμός επιβίβασης και αποβίβασης από τον Σιδηροδρομικό Σταθμό της πόλης μέχρι την την οδό   Βενιζέλου,   όπου   επέλεξα   να   βρίσκομαι   και   εγώ   εικονικά   σε   πείσμα   όσων αυτοδιοικητικών παραγόντων της πόλης, πάλεψαν για να μην γίνει.
Φτάνει με την μικροπολιτική και μέσα από τις άδειες ράγες του Μετρό Θεσσαλονίκης. Δεναξίζουν στην πόλη και τους κατοίκους της τέτοιες συμπεριφορές.»