Διαμαρτύρονται Έμποροι και Επαγγελματίες της Θεσσαλονίκης, για την 24ωρη απεργία στον ΟΑΣΘ καθώς, από το πρωί, η κίνηση στην αγορά της πόλης είναι ιδιαίτερα χαμηλή.


Με αφορμή τη σημερινή απεργία στις αστικές συγκοινωνίες της Θεσσαλονίκης ο Μιχάλης Ζορπίδης, Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης και Πρόεδρος του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας, έκανε την παρακάτω δήλωση:
«Σήμερα η αγορά της πόλης έχει νεκρώσει, λόγω της απεργίας στις αστικές συγκοινωνίες. Βέβαια, τη ζημιά δεν θα την πληρώσει ούτε η κυβέρνηση, ούτε οι αξιωματούχοι της που ανέλαβαν να εξυγιάνουν τον ΟΑΣΘ. Οι έμποροι και οι καταστηματάρχες, που τόσο έχουν δοκιμαστεί στα χρόνια της κρίσης, περνούν ακόμη μία ταλαιπωρία χωρίς καμία δική τους ευθύνη. Περιμένουμε από την κυβέρνηση το αυτονόητο: να διασφαλίσει την κανονικότητα στη λειτουργία μίας πόλης. Από την πρώτη στιγμή είχαμε τονίσει ως ΕΕΘ ότι η κάθε κυβέρνηση έχει δικαίωμα να εφαρμόσει την πολιτική της και την στηρίξαμε όταν έκανε τις παρεμβάσεις της στον ΟΑΣΘ. Ωστόσο, τονίζουμε πως κάθε κατεύθυνση ότι  οι αλλαγές αυτές θα πρέπει να κάνουν την κατάσταση καλύτερη και όχι χειρότερη, όπως δυστυχώς συμβαίνει με τις αστικές συγκοινωνίες της Θεσσαλονίκης».


#ΟΑΣΘ #Απεργίες #ΕΕΘ