ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης: Ποτέ ξανά, Έλληνας Πρωθυπουργός και Ελληνική Κυβέρνηση δεν ενήργησαν ενάντια στο συμφέρον της πατρίδας μας"Ποτέ ξανά, Έλληνας Πρωθυπουργός και Ελληνική Κυβέρνηση δεν επέδειξαν τέτοια ασέβεια στην Μακεδονία μας με στόχο να εξαγοράσουν μερικούς ακόμη μήνες παραμονής στην εξουσία και πόσα άλλα πιθανά ανταλλάγματα κάτω από το τραπέζι".

Αυτό υπογραμμίζει, σε ανακοίνωσή της, η ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης, η οποία κάνει λόγο για "συμφωνία ταπεινωτική για την πατρίδα μας και το εθνικό συμφέρον".

Σύμφωνα με την ΟΝΝΕΔ, "μετά από έξι μήνες μυστικής διπλωματίας και αφού αγνόησε προκλητικά την προφανή αντίθεση της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων, η κυβέρνηση περιφρόνησε τους θεσμούς και την κοινοβουλευτική διαδικασία και δέσμευσε τη χώρα μας σε μια συμφωνία επαχθή, χωρίς τη νομιμοποίηση του λαού και της Βουλής". Και υπογραμμίζει:

"Ποτέ ξανά, Έλληνας Πρωθυπουργός και Ελληνική Κυβέρνηση δεν ενήργησαν ενάντια στο συμφέρον της πατρίδας μας, δημιουργώντας τετελεσμένα ως προς την εκχώρηση Μακεδονικής γλώσσας και εθνότητας στους γείτονες".

Και η ανακοίνωση καταλήγει: "Δυστυχώς για τους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, πλησιάζει η ώρα που θα τους κρίνουν οι Έλληνες πολίτες. Ας ελπίσουμε μέχρι τότε να μην έχει φτάσει η χώρα στο χείλος του γκρεμού".


Σχόλια