Η Νέα Δημοκρατία διέγραψε τον Μίχαλο
Εκτός Νέας Δημοκρατίας τέθηκε ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνος Μίχαλος έπειτα από συνεδρίαση της επιτροπής Δεοντολογίας της ΝΔ.


Είχε προηγηθεί η αποκάλυψη του parapolitika.gr για τη συνάντησή του με τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκο Παππά το μεσημέρι του Σαββάτου και η εμπλοκή του σε σενάρια δημιουργίας νέου κόμματος.

Δείτε το δελτίο τύπου της ΝΔ

«Με βάση τις διατάξεις του καταστατικού της Νέας Δημοκρατίας που προβλέπουν ως αυτονόητη την τήρηση και το σεβασμό στις αρχές, τις αξίες και τις βασικές θέσεις της παράταξης, ο κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος τίθεται από σήμερα, Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018, εκτός κόμματος. Στη Νέα Δημοκρατία δεν χωρούν "Δούρειοι Ίπποι"».

Σύμφωνα με πληροφορίες ο γραμματέας του κόμματος Λευτέρης Αυγενακης επικοινώνησε μαζί του, η συζήτηση έγινε σε υψηλούς τόνους και ακολούθησε η διαγραφή του.


Διάφορα σενάρια των τελευταίων μηνών τον ήθελαν να τίθεται επικεφαλής δεξιού κόμματος στα δεξία της ΝΔ στο οποίο ποντάρει το Μαξίμου προκειμένου να ανακοπεί η αυτοδυναμία της ΝΔ. Είχε προκαλέσει ενόχληση στην Πειραιώς και όταν αποδέχθηκε την πρόσκληση Τσίπρα να συμμετέχει στην επιτροπή συνταγματικής αναθεώρησης που πρότεινε η κυβέρνηση. 

Πηγή: https://www.parapolitika.gr/

Σχόλια