Η προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της super league έχει ενδιαφέρον κυρίως στην κατάληψη της 5ης θέσης του βαθμολογικού πίνακα για λόγους γοήτρου αλλά και Ευρώπης.


Γράφει ο Γιαννης Χατζηιωαννιδης

Εκεί επικεντρωνόμαστε, καθώς δυο ομάδες ισοβαθμούν με 39 βαθμούς και η μια περιμένει στραβοπάτημα της άλλης ομάδας.
Ξάνθη Λάρισα 1
Η μάχη για την πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα καλά κρατεί. Η γηπεδούχος πιστεύω εύκολα ή δύσκολα θα πάρει τους τρεις βαθμούς και θα περιμένει να δει τι θα κάνει ο Ατρόμητος. Έχει αποδείξει άλλωστε η Ξάνθη πώς μπορεί να τα καταφέρει στην έδρα της καθώς και καλή ομάδα έχει και καλούς παίκτες. Άλλωστε την περασμένη αγωνιστική στην Τούμπα έδειξε πώς μπορεί να κοιτάξει την κάθε ομάδα στα μάτια.
Αστερας τριπολης- Απολλων 1
Οι Αρκάδες, οι οποίοι ήταν πολύ καλοί καθολη την διάρκεια της χρονιάς, θέλουν να μην μείνουν εκτός πεντάδας. Έχουν σχετικά εύκολη αποστολή καθώς ο Απόλλων έχει πετύχει την παραμονή του στη κατηγορία, και σαφώς δεν έχει πέρα από αγωνιστικό ενδιαφέρον, βαθμολογικό. Το μεγάλο κίνητρο δηλαδή. Άρα η ομάδα του Παντελίδη θα πάρει τους τρεις βαθμούς.
Λεβαδειακός- Ατρόμητος Χ
Ως ένα σημείο του πρωταθλήματος ο Ατρόμητος πίστεψε πώς μπορεί να γίνει Λέστερ. Όμως η διάρκεια δεν ήταν εξίσου εντυπωσιακή με το ξεκίνημα. Όμως σε καμία περίπτωση δεν θέλουν να χαλάσουν την καλή εικόνα που είχαν έως τώρα. Πιστεύω πώς δεν θα χάσουν , καθώς και οι γηπεδούχοι θέλουν να δείξουν πώς μόνο τυχαία δεν ήταν η παρουσία τους στην μεγάλη κατηγορία.
ΣΣ1
Πιστεύω πώς στην Λεωφόρο ο ΠΑΟΚ δεν θα χάσει. Δεν ξέρω πόσο επηρέασε την ομάδα αυτή η απόφαση που δεν επέστρεψε στον ΠΑΟΚ τα δίκαια του. Κρίση ανάμεσα στην δυναμική των δυο ομάδων δεν μπορεί να γίνει, καθώς ο ΠΑΟΚ είναι πολύ καλύτερος ως ομάδας. Όπως είπα, εύκολα ή δύσκολα θα κερδίσει.