Αφού οριστικοποιήθηκε το θέμα με τον συνολικό αριθμό (17.196) των εισιτηρίων, που θα παραλάβουν ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, έγινε μεγάλη συζήτηση σ’ ότι αφορά τη μετακίνηση των «ασπρόμαυρων» φιλάθλων από τη Θεσσαλονίκη και άλλες περιοχές της Ελλάδας στο ΟΑΚΑ. Η θέση της ΕΛ.ΑΣ. ήταν απόλυτη: «Κανένας οπαδός του ΠΑΟΚ στην Αθήνα από την προηγούμενη ημέρα», υποστήριξε ο εκπρόσωπός της, με τους ανθρώπους της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ να απαντούν πως «δεν μπορούμε να το διασφαλίσουμε αυτό».

Με αφορμή μια ανακοίνωση της Original 21, ο Χρυσόστομος Γκαγκάτσης έθεσε κατά τη διάρκεια της σύσκεψης το θέμα της μετακίνησης προς το ΟΑΚΑ των οπαδών του ΠΑΟΚ, οι οποίοι ζουν στην Αθήνα και στη Δυτική Ελλάδα.

«Θα ξεκινήσουν από την Ομόνοια για το γήπεδο. Αυτό δεν μπορεί να αποφευχθεί. Το ίδιο έχει συμβεί και το 2014 στον τελικό με τον Παναθηναϊκό», τόνισαν οι παράγοντες του ΠΑΟΚ, με την Αστυνομία να διαφωνεί αρχικά για ραντεβού των οπαδών του ΠΑΟΚ στο κέντρο της Αθήνας, αλλά να συζητάει στη συνέχεια με τον κ. Γκαγκάτση και τον κ. Γεροντίδη για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Ο ΠΑΟΚ πρότεινε να δοθούν ξεχωριστά βαγόνια για τη μετακίνηση των οπαδών του «Δικεφάλου του Βορρά» από την Αθήνα. «Ήρθαμε εδώ για να είμαστε ειλικρινείς. Να πούμε τι αναμένεται να συμβεί για να υπάρξει ασφάλεια», εξήγησε ο Χρυσόστομος Γκαγκάτσης.

Επίσης έγινε συζήτηση για το συνολικό πλάνο της μετακίνησης των φίλων του ΠΑΟΚ από τη Θεσσαλονίκη και την υπόλοιπη Ελλάδα και το πως θα προσεγγίσουν το ΟΑΚΑ.

Η Αστυνομία ξεκαθάρισε ότι δεν θα επιτρέψει σε κανέναν την πρόσβαση στο γήπεδα αν δεν έχει στην κατοχή του εισιτήριο ή πρόσκληση. «Όποιος βρεθεί κατά τη διάρκεια ελέγχου χωρίς εισιτήριο, επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη», τόνισαν οι εκπρόσωποί της.

Σύμφωνα με πληροφορίες η επόμενη σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Πέμπτη (3/5) και πάλι στις 10 το πρωί.