Οι στροφές του πρωταθλήματος τελειώνουν, αλλά το ενδιαφέρον παραμένει καθώς πολλές ομάδες είναι αυτές που θέλουν βαθμό και βαθμούς.
Γράφει ο Γιάννης Χατζηιωαννίδης

Έχω πει πολλές φορές πώς δεν επιλέγουμε τις ομάδες μας, τον ΠΑΟΚ στην συγκεκριμένη περίπτωση που παίζει κόντρα στην Ξάνθη και φυσικά θα προχωρήσει με νίκη. Είχαμε πει και την περασμένη εβδομάδα πώς πρέπει να σεβόμαστε τις ιστορικές ομάδες , καθώς είχαμε σημειώσει πώς πρέπει να μείνετε μακρυά από το Παναθηναϊκός- Ατρόμητος, το οποίο κέρδισαν οι γηπεδούχοι. Οπότε πάμε τώρα στις σημερινές μας προτάσεις.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΛΑΜΙΑ 1

Αδιάφορες οι ομάδες και το μόνο που ενδιαφέρει είναι η νίκη γοήτρου. Και η Λαμία είναι μακρυά από τις θέσεις υποβιβασμού αλλά και ο Παναιτωλικός δεν κυνηγάει ουσιαστικά τίποτε. Όμως σαν γηπεδούχος μπροστά στην κόσμο του θέλει τους τρεις βαθμούς για ένα καλό πλασάρισμα. Και σαν ομάδα είναι καλύτερος ο Παναιτωλικός, όσο και αν η Λαμία αμυντικά είναι πολύ καλή και καλά παραπεταγμένη στον αγωνιστικό χώρο.

ΚΕΡΚΥΡΑ - ΑΣΤΕΡΑΣ 2

Καμία τύχη δεν δίνω στους γηπεδούχους, καθώς η ομάδα του Παντελίδη που έτσι και αλλιώς είναι καλύτερη, έχει και μεγάλο κίνητρο. Ο ι Αρκάδες περιμένουν ήττα της Ξάνθης στην Τούμπα και δική τους νίκη για να μπουν αυτοί στην πεντάδα, όποτε θα τα παίξουν όλα για όλα. Είπαμε όμως και αγωνιστικά είναι καλύτερος ο Αστέρας .

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ- ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 1

Κάτω από προϋποθέσεις ο Πανιώνιος μπορεί να μπει πεντάδα, με συνδυασμό αποτελεσμάτων δηλαδή. Οπότε σαν γηπεδούχος θα το κυνηγήσει το ματς, το θέλει περισσότερο, όσο και αν ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα που δεν τα παρατάει εύκολα και έχει και φανέλα. Έχει κάποιο ρίσκο η επιλογή μας, αλλά το κίνητρο παίζει πάντα ρόλο.

ΣΣ1

Καμία αναφορά στο Ατρόμητος- Πλατανιάς, όπου η γηπεδούχος θα πάρει τους τρεις βαθμούς κόντρα σε μια ομάδα που έχει ήδη υποβιβαστεί, ενώ δεν μπορεί να γίνει καμία αναφορά και στην αγωνιστική αξία των ομάδων.

ΣΣ2

Πονηρό το ματς Απόλλων Σμύρνης- Ολυμπιακός. Όσο και αν κλείνει προς τους φιλοξενούμενους, μπορεί να γίνουν αλλαγές και να το εκμεταλλευτεί ο Απόλλων.