Η επανέναρξη του Πρωταθλήματος μετά από μια διακοπή κρύβει «παγίδες» και αυτές θέλουν να αποφύγουν όλες οι ομάδες. Μέσα από τις προπονήσεις των ημερών κράτησαν ρυθμό και διόρθωσαν τις αδυναμίες που προήλθαν από την διακοπή. ΑΝ και πολλά έχουν κριθεί, υπάρχουν ματς με ενδιαφέρον και κυρίως ματς που έκρυβαν παγίδες. Η επανέναρξη του πρωταθλήματος κρύβει παγίδες τις οποίες καλό θα είναι να τις αποφύγουμε. Πάμε λοιπόν, με όσο το δυνατόν λιγότερο ρίσκο.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 1


Πολύ δυνατή η ομάδα του Παντελιδη, η οποία εντυπωσιάζει στο πρωτάθλημα και δεν θέλει να χάσει τις καλές εντυπώσεις που έχει κερδίσει έως τώρα από όλη την ποδοσφαιρική Ελλάδα. Πολύ δε περισσότερο από την ώρα που ο Πλατανιάς εχει χάσει το τραίνο της παραμονής, όποτε το ματς προσφέρεται για ποδόσφαιρο χωρίς άγχος. Όπως και να έχει ο Αστέρας είναι δυνατός και θέλει τους βαθμούς για την πρώτη πεντάδα.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ- ΠΑΣ 2


Επί της ουσίας είναι ενα ματς αδιάφορο βαθμολογικά, καθώς ούτε κινδυνεύουν ούτε και κυνηγούν κάτι οι δυο ομάδες. Περισσότερο ο ΠΑΣ θέλει την νίκη μια όπου έχει και ένα ματς λιγότερο, και υπό προϋποθέσεις μπορεί να μπει πεντάδα. Έχει δηλαδή ενδιαφέρον, οπότε θα ποντάρουμε στο κίνητρο που έχει ως ομάδα.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΥΜΥΡΝΗΣ ΛΑΡΙΣΑ 1


Ο γηπεδούχος καίγεται για το ματς και τους τρεις βαθμούς που θα τον κρατήσουν στο κόλπο της παραμονής, όσο και αν οι ομάδες που βρίσκονται πιο ψηλά έχουν μια ασφάλεια βαθμολογική. Η ομάδα του Απόλλωνα είναι πολύ δυνατή στην έδρα της, ενώ η Λάρισα είναι σταθερά απρόβλεπτη, και ίσως θα εχει περισσότερο τον νου της στο κύπελλο. Θα επιλέξω τον άσσο λόγω του κινήτρου που έχει.

ΣΣ1

Θα αποφύγουμε τα ματς Λεβαδειακός- Ολυμπιακός και Ατρόμητος ΠΑΟΚ. Όπως και το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό, ο οποίος βγάζει μέταλλο και παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, ειναι πάντα Παναθηναικός.