Νίκη βάλσαμο για τον Ολυμπιακό, ο οποίος έπαιξε καλό ποδόσφαιρο κόντρα στον Πανιώνιο (1-0) και δείχνει έτοιμος για το μεγάλο ντέρμπι της Τούμπας.
Στην επιστροφή του Όσκαρ Γκαρθία στον πάγκο του, μετά την περιπέτεια της υγείας του, ο Ολυμπιακός έβγαλε ποδοσφαιρικό τσαμπουκά και προσπάθεια στο παιχνίδι του, επικρατώντας 1-0 του Πανιωνίου στο άδειο -λόγω της τιμωρίας- «Γ. Καραϊσκάκης», με τους «ερυθρόλευκους» να χάνουν πολλά γκολ.
Ο Ολυμπιακός με το γκολ του Οτζίτζα Οφόε, επέστρεψε στις νίκες, έπειτα από τρεις σερί αγωνιστικές και θα πάει στην Τούμπα με αναπτερωμένη ψυχολογία, ώστε να διεκδικήσει ό,τι καλύτερο μπορεί. Από τους καλύτερους της αναμέτρησης και οι Ταχτσίδης, Μάριν, σε ένα κομβικό σημείο για τους πρωταθλητές που προσπαθούν να συνέλθουν. Στο μεταξύ
αποφασίστηκε να επιστρέψει στην «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ ο Γιάννης Βρέντζος.
Ο στενός συνεργάτης του Βαγγέλη Μαρινάκη, μετά το deal με την εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου της Νότιγχαμ Φόρεστ είχε αποχωρήσει από τα καθήκοντά του ως διευθύνων σύμβουλος στον Ολυμπιακό και στη θέση του είχε περάσει ο Γιώργος Παύλου. Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα έχει ενεργοποιηθεί ξανά και ήταν εκείνος που έφερε τους παίκτες προ των ευθυνών τους μετά την ήττα και τον αποκλεισμό από την ΑΕΚ στο Κύπελλο.