Δεν χρειάζεται να έχεις μυαλό Αϊνστάιν για καταλάβεις ότι ο Ολυμπιακός, αυτή η γάγγραινα του Ελληνικού ποδοσφαίρου, ανέβηκε στην Τούμπα για να μη παίξει ποδόσφαιρο.
Του Γιάννη Χατζηιωαννίδη

Ολες οι κινήσεις του ήταν μεθοδευμένες, σχεδιασμένες από πριν, όλα μελετημένα. Από τον τρόπο που ο Γκαρθία δείχνει ότι .. χάνεται έως τον τρόπο που αποχωρεί από την Τούμπα. Τη μια στιγμή, πονάει στο μάτι, την άλλη στο σαγόνι και τέλος στο χείλος. Ο Ολυμπιακός, βεβηλώνοντας τα πάντα και τα ποδοσφαιρικά του όρια, περίμενε την αφορμή για να φύγει από το γήπεδο. Και να είστε βέβαιοι πώς θα το έκανε ακόμη και αν δεν έπεφτε το χαρτί που ήταν η αφορμή.

Οι άνθρωποι που πίστευαν πώς θα ανάψουν πυρσοί, πώς θα πέσουν καπνογόνα, πώς , πως. Όταν είδαν ότι δε έγινε τίποτε από αυτά προχώρησαν στο επόμενο στάδιο. Ακόμη και αν ξεκινούσε το παιχνίδι, στο πρώτο κόρνερ, στην πρώτη αποδοκιμασία, στους πρώτους πανηγυρισμούς του γκολ, ο Ολυμπιακός θα αποχωρούσε. Αυτό έμαθε να κάνει 30 χρόνια, αυτό ανέβηκε να κάνει και στην Τούμπα. Πιστεύω πώς όλο αυτό θα γυρίσει μπούμερανγκ στον Ολυμπιακό γιατί απλά δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός του προπονητή του. Όλα είναι ένα ψέμα. Και το ψέμα συνήθως γυρίζει πίσω. Όλη η Ελλάδα είδε το πόσο σκηνοθετημένο ήταν όλο αυτό. Προσέξτε τις φωτογραφίες του προπονητή του Ολυμπιακού. Στη μια κρατάει το μάτι, στην άλλη το μάγουλο και στην τρίτη το χείλος. Τουλάχιστον είναι όλα από την ίδια πλευρά, δεν μπερδεύτηκε...Πόση κοροϊδία από έναν επαγγελματία προπονητή ο οποίος θα έπρεπε να ξέρει, πώς γελοιοποιείται στα μάτια της φίλαθλης Ελλάδας.

ΣΣ1

Περιμένουμε όλοι από τον Ιβάν Σαββίδη και την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να περάσει στην αντεπίθεση και να μηνύσει όλους αυτούς που έφτιαξαν τη σκευωρία αυτή ακόμη κι αν χρειαστεί να φτάσει στα άκρα. Γιατί ο λαός του ΠΑΟΚ απέδειξε πόσο αγαπάει την ομάδα, καθώς το γήπεδο ήταν πραγματική εκκλησία.

ΣΣ2

Νομίζω πώς ήρθε τέλος ο καιρός να δείξει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ την πυγμή της και να χτυπήσει το χέρι στο τραπέζι. Δεν μπορεί ο Ολυμπιακός να κάνει ότι γουστάρει στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

ΣΣ3


Το ξαναγράφω. Κανένα χτύπημα. Προσχεδιασμένο απόλυτα.