Ο Πρωταθλητής Ελλάδας ΠΑΟΚ μπαίνει στην μάχη του Τσάμπιονς - Λίγκ, από σήμερα σε μια προσπάθεια να ανεβάσει ακόμη περισσότερο το πρεστίζ του στο άθλημα αλλά και α εκπροσωπήσει επάξια την χώρα στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.
Ο "Δικέφαλος" αντιμετωπίζει σήμερα στις 19.00 την Ford Store Levoranta SASTAMALA, θέλοντας να μπει με το δεξί στην διοργάνωση. Μία νίκη σαφώς θα φέρει τον ΠΑΟΚ σε θέση ισχύος στην υπόθεση πρόκριση, την ώρα που η αγωνιστική εικόνα της ομάδας δεν είναι η καλύτερη.
Η αγχωτική νίκη επί του Ηρακλή Χαλκίδας, σε συνδυασμό με την κακή εικόνα του Βαλκιερς και του Γκιόν, προβληματίζουν τον Ντανιέλε Ρίτσι, που ξέρει πώς ένα καλό ξεκίνημα θα δώσει άλλη ώθηση στην ομάδα. Ο Ιταλός κόουτς αναμένεται να παρατάξει τον ΠΑΟΚ χωρίς αλλαγές. Δηλαδή και τον Γκόμεζ στο αρχικό σχήμα και τον Γκιόν.
Ο ΠΑΟΚ θα ολοκληρώσει επί της ουσίας την προετοιμασία του με ένα πρωινό χαλάρωμα σήμερα στις 12 το μεσημέρι. Διαιτητές του αγώνα είναι ο Ιταλός Σάντι και ο Ουκρανός Κοβαλτσουκ. Την αποστολή συνοδεύουν ο αντιπρόεδρος του ΤΑΠ Κώστας Παισιάδης και ο Γενικός αρχηγός Αχιλλέας Τζήκας.
Μιλώντας για το ξεκίνημα του ΠΑΟΚ στο Τσάμπιονς Λίγκ, ο αρχηγός της ομάδας Γιάννης Παντακίδης δήλωσε:  “Είναι το πρώτο ματς στη φάση των ομίλων και θέλουμε να κάνουμε το πρώτο βήμα για την πρόκριση. Δεν γνωρίζουμε πολλά για την αντίπαλη ομάδα αλλά αυτό δεν λέει κάτι…Χρειάζεται προσοχή και να παίξουμε συγκεντρωμένα. Θέλουμε τη νίκη και μια καλή εμφάνιση. Θα μπούμε στο γήπεδο, θα τα δώσουμε όλα και ελπίζω να επιστρέψουμε με την νίκη”.