Αγωνιστική δράση δεν υπάρχει για την ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ, καθώς η επόμενη προγραμματισμένη προπόνηση της ομάδας είναι για τις 03 Ιανουαρίου 2018, καθώς θα ξεκινήσει ουσιαστικά και η προετοιμασία για τον αγώνα πρωταθλήματος με τον Αερωπό Έδεσσας που είναι προγραμματισμένος για τις 20 Ιανουαρίου. Όλο αυτό το διάστημα ο Στέλιος Σειρεκίδης, και οι συνεργάτες του θα αποφασίσουν για το ποιοι παίκτες θα δοθούν σε άλλες ομάδες με την μορφή δανεισμού, για να πάρουν χρόνο συμμετοχής.

Ένα άλλο θέμα που απασχολεί είναι και η κατάσταση του Βαγγέλη Αραμπατζη, και αυτές οι ημέρες είναι κρίσιμες για τον αθλητή. αναφορικά με το πως θα πάει ο τραυματισμός του στην συντηρητική αγωγή που ακολουθεί. Δεν αποκλείεται να μπει στο χειρουργείο. Στο μεταξύ ο 23χρονος τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ Κώστας Κοτανίδης, μιλώντας για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας και για τους στόχους της δήλωσε: “ Αν θα έπρεπε να βάλω ένα πρόσημο στο πρώτο μισό της χρονιάς μόνο θετικό θα μπορούσε να είναι αυτό, καθώς συνεχίζουμε να είμαστε μέσα σε όλους τους στόχους που έχουμε θέσει.

Μέρα με την μέρα γινόμαστε καλύτεροι. Το κενό του πρωταθλήματος θα μας δώσει την δυνατότητα να δουλέψουμε σκληρά. Η νέα χρονιά πρέπει να μας βρει δυνατούς και έτοιμους έτσι ώστε να ανταπεξέλθουμε στα πρώτα δυνατά παιχνίδια του δεύτερου γύρου και να συνεχίσουμε το νικηφόρο σερί μας.