Την περασμένη Παρασκευή στις προτάσεις μας κάναμε διάνα με τις δυο ισοπαλίες ( Παναθηναικού και Ιωαννίνων) και την νίκη του Αστέρα.
Η τριάδα μας πέρασε. Για σήμερα θα ρισκάρουμε σε δυο μάτς που η δυναμική των ομάδων συγκρούεται. Πάμε λοιπόν.

ΑΕΛ- ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Χ

Και η γηπεδούχος είναι δυνατή στη εδρα της και η φιλοξενούμενη ομάδα ειναι δυνατή εκτός. Σκοράρει σχετικά άνετα, ενώ η Λάρισα δυσκολεύεται εντός έδρας. Κάτι που σημαίνει πώς και οι δυο ομάδες θα προσέξουν τα νώτα τους. Η λογική συγκλίνει στην ισοπαλία.

ΛΑΜΙΑ- ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Χ

Και εδώ η ισοπαλία είναι το πρώτο σημείο για έναν βασικό λόγο. Ο ενθουσιασμός της γηπεδούχου, κόντρα στην εμπειρία του Παναιτωλικού, που ξέρει να διαχειρίζεται παιχνίδια. Σφιχτό το παιχνίδι και εδω, ενω μεγάλο ρόλο θα παιξει και το κοουτσάρισμα από τον πάγκο.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2

Ο Ατρόμητος ειναι μια πολύ καλή ομαδα και το εχει αποδείξει. Ειδικότερα εκτός έδρας παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο και μπορεί να αναπτυχθεί επίσης με άνεση. Η παρουσία παικτών που έχουν τεχνική κατάρτιση, θα βοηθήσει σημαντικά στο να πλησιάσει στα αντίπαλα καρέ η ομάδα του Περιστερίου. Από την άλλη η γηπεδούχος παλεύει, με τον εαυτό της. Υστερεί τεχνικά, θα βασιστεί περισσότερο στην δύναμη και λιγότερο στην αξία των παικτών της. Μόάνο αν αυτοκτονήσει δεν θα κερδίσει ο Ατρόμητος

ΣΣ1
Πιστεύω οτι ο ΠΑΟΚ θα κερδίσει στη Ξάνθη. Αλλά μία απο τις αρχές μου ειναι να μην ποντάρω ποτέ κάτι που υποστηρίζω.