Σίγουρα δεν ήταν και η πιο ευχάριστη συνέντευξη τύπου και μάλιστα έκτακτη, καθώς αποφασίστηκε αργά το βράδυ της Πέμπτης. Παγωμένη ατμόσφαιρα, πρόσωπα ανέκφραστα και μια στενάχωρη αύρα να κυριαρχεί στη αίθουσα τύπου.
Κανείς δεν ήθελε να έρθει η ώρα του αποχαιρετισμού για έναν αθλητή που πρόσφερε τόσα στον ΠΑΟΚ, αλλά ο αθλητισμός είναι σκληρός, πολύ δε περισσότερο από τη ώρα που ο ΠΑΟΚ θέλει να διατηρήσει τα κεκτημένα απέναντι στον μεγάλο του αντίπαλο Ολυμπιακό.
Με φορτισμένα λόγια και ένα παράπονο, το θηρίο της Βενεζουέλας, αποχαιρέτησε τον ΠΑΟΚ και το κόσμο του.
Με τον πρόεδρο του ΤΑΠ Αντώνη Τσαλόπουλο δίπλα του, ο άνθρωπος που πρωταγωνίστησε στην κυριαρχία του ΠΑΟΚ ( σσ μαζί με τον Κουρνετα φυσικά) τα τελευταία τρία χρόνια δεν είχε πολλά να πει. 
«Δεν έχω πολλά λόγια να πω" ξεκίνησε ο Γκόμεζ και συνέχισε λέγοντας: "Απόλαυσα το κάθε λεπτό που ήμουν στον ΠΑΟΚ. Είδατε τι έγραψα στον λογαριασμό στο Instagram και δεν έχω να πω πολλά παραπάνω. Στα τελευταία τρία παιχνίδια έδειξα σε όλους τι μπορώ να κάνω, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για τον τεχνικό και την διοίκηση και έπρεπε να το σεβαστό. Εγώ εύχομαι στην ομάδα ότι καλύτερο, να πετύχουν τους στόχους τους και ξέρουν ότι θα μου λείψουν. 
Είναι από τις δύσκολες στιγμές της ομάδας, το ήξερα ότι μετά τον τραυματισμό μου, ότι είχα 50% πιθανότητες να επιστρέψω και 50% να σταματήσω. Έδωσα μάχες, αυτό δεν ήταν αρκετό για την ομάδα, θα μου λείψουν πολλά".
Απαντώντας στην ερώτηση για τη αγάπη που του τρέφει ο κόσμος του ΠΑΟΚ, ο Γκόμεζ αναφέρθηκε και στους οπαδούς του ΠΑΟΚ που ζητούσαν την αποχώρηση του: " Ήταν λίγο αμφιλεγόμενα τα συναισθήματα, υπήρξαν μηνύματα ότι έλεγαν ότι εγώ είμαι το πρόβλημα στην ομάδα. Εγώ από την πλευρά μου κρατάω τα θετικά σχόλια, την μεγάλη αγάπη του κόσμου, είμαι απλά ένας αθλητής που προσπαθούσα να κάνω το καλύτερο για τον ΠΑΟΚ».
Όπως ήταν φυσικό στο κλείσιμο τω λόγω του αναφέρθηκε και στην ατμόσφαιρα του γηπέδου: " Όταν παίζεις στο Παλατάκι και είναι γεμάτο, είναι κάτι ιδιαίτερο, ξεχωριστό. Ο χρόνος θα δείξει τι θα μου λείψει περισσότερο. Σας ευχαριστώ για όλα»