Η τριάδα που δώσαμε την περασμένη Παρασκευή, πέρασε και πάλι με τις ισοπαλίες σε Λάρισα και Λαμία και το 2 του Ατρόμητου. Οι επιλογές μας και αυτήν την αγωνιστική:

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜ. - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Χ


Οι φιλοξενούμενοι έρχονται με κεκτημένη ταχύτητα. Πάμε από νίκη σε νίκη, είναι καλή ομάδα, έχουν καλό προπονητή και ακόμη και στις λεπτομέρειες έχουν προβάδισμα. Από την άλλη, η γηπεδούχος ομάδας που δεν έχασε την προηγούμενη αγωνιστική, είναι καλή σαν ομάδα, αλλά όχι τόσο ώστε να περάσει με άνεση το ματς. Πιστεύω πως πρωταρχικός στόχος θα είναι να μην χάσει. Ο ενθουσιασμός της έδρας μπορεί να μπλοκάρει τον Αστέρα.

ΛΑΡΙΣΑ- ΞΑΝΘΗ Χ


Ισοδύναμες ομάδες με άλλους προσανατολισμούς. Φυσικά και οι δυο είναι απρόβλεπτες σαν ομάδες. Η Ξάνθη ήταν κακή με τον ΠΑΟΚ, η Λάρισα έμεινε στην ισοπαλία εντός, και δεν πιστεύω πώς μπορεί να απομακρυνθούν οι ομάδες από τον αρχικό τους στόχο να μην χάσουν. Και θα μείνουν προσηλωμένες στον σκοπό τους, όποτε η ισοπαλία προβάλει ως πρώτο σημείο.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2 

 
Δεν είναι κακή ομάδα ο Παναιτωλικός. Κέρδισε τον Παναθηναικό, έχασε δύσκολα από ΠΑΟΚ και ΑΕΚ και γενικά είναι μια ομάδα που προσπαθεί πολύ και ανεβάζει βαθμό δυσκολίας για τον αντίπαλο. Από την άλλη ο Ολυμπιακός που έμεινε εκτός Τσάμπιονς Λίγκ, έχει στρέψει την προσοχή του στο πρωτάθλημα. Δεν τον παίρνει για γκέλα, είναι καλύτερος σαν ομάδα και πιστεύω πώς εύκολα ή δύσκολα θα περάσει απο το Αγρίνιο.

ΣΣ


Πιστεύω πώς και το ματς στα Γιάννινα ( ΠΑΣ- Λαμία) θα κλείσει στο Χ. Ο ΠΑΟΚ θα κερδίσει με άνεση ( δεν ποντάρω την ομάδα μου ποτέ), ενώ μακριά και από το ματς του Περιστερίου. Ο Ατρόμητος είναι πιο τεχνική ομάδα, αλλά ο Λεβαδειακός είναι απρόβλεπτος και σκληρός.