Δεν έχουν τέλος τα οικονομικά προβλήματα για τον Παναθηναϊκό. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες για την Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου ετοιμάζει την προσφυγή κατά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός η πλευρά του Νίκλας Χουλτ.
Ο παίκτης απαιτεί ένα ποσό 420.000 ευρώ με τους πράσινους να αναζητούν τρόπους να διακανονιστεί αυτή η οφειλή. Έγιναν προτάσεις από τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού. Πλέον όλα είναι ανοικτά και θα ξεκαθαρίσουν την Δευτέρα. Επίσης εντός του Σαββατοκύριακου θα αποφασίζει τι θα κάνει ο Ουσμάν Κουλιμπαλί. Ο 28χρονος διεθνής με το Μάλι δεξιός μπακ του "τριφυλλιού", Ουσμάν Κουλιμπαλί, από την πλευρά αναμένεται να αποφασίσει μέσα στο Σαββατοκύριακο εάν θα προβεί σε αντίστοιχη κίνηση με τον συμπαίκτη του στους "πράσινους".
Στα αγωνιστικά ο Μαρίνος Ουζουνίδης προσπαθεί να κρατήσει την ομάδα συγκεντρωμένη και ανεπηρέαστη από τα εξωαγωνιστικά προβλήματα, αλλά και στο αγώνα με τον Πανιώνιο θα στερηθεί σημαντικούς ποδοσφαιριστές.
Ετσι ο Δημήτρης Κουρμπέλης έχει ακόμη ενοχλήσεις στο γόνατο και θα παραμείνει για λίγες ακόμη μέρα εκτός προπονήσεων. Επίσης ο Λούκα Βιγιαφάνιες δεν έχει ξεπεράσει το τράβηγμα και αναμένεται να ενσωματωθεί από Δευτέρα με την υπόλοιπη ομάδα. Αντίθετα, Μολέδο, Καμπέθας, Άλτμαν και Λουντ που είχαν διάφορα θέματα θα προλάβουν κανονικά την κυριακάτικη αναμέτρηση. Σε ότι αφορά την ενδεκάδα, ο Μαρίνος Ουζουνίδης κρατάει προς το παρόν τα χαρτιά του κλειστά και αναμένεται να φανερώσει τις σκέψεις του στην σημερινη προπόνηση.