Τον... ντελιβερά του χασίς έκανε 25χρονος ο οποίος συνελήφθη χθες το μεσημέρι στο Κορδελιό. Μάλιστα, είχε μετατρέψει δυο διαμερίσματα, στην περιοχή όπου συνελήφθη και στον Εύοσμο σε... ναρκαποθήκες.


Ο 25χρονος συνελήφθη στο διαμέρισμα του στο Κορδελιό. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 538 γραμμάρια κάνναβης, ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και οκτώ φυσίγγια (επτά από τα οποία ήταν πολεμικού όπλου πολεμικά).

Σε διαμέρισμα που χρησιμοποιούσε στον Εύοσμο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν άλλες έξι συσκευασίες κάνναβης συνολικού βάρους πέντε κιλών και 460 γραμμαρίων, πέντε συσκευασίες κατεργασμένης κάνναβης (σοκολάτα) συνολικού βάρους ενός κιλού και πέντε γραμμαρίων, ποσότητα κατεργασμένης κάνναβης 21 γραμμαρίων και μισό κιλό χασισέλαιο, σε μία πλαστική φιάλη.

Συνολικά, εντοπίσθηκαν επτά κιλά και 24 γραμμάρια ακατέργαστης και κατεργασμένης κάνναβης, ενώ από την κατοχή του 25χρονου κατασχέθηκαν τρία κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούσε και το χρηματικό ποσό των 105 ευρώ, ως προερχόμενο από τη διακίνηση των ναρκωτικών.

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και περί όπλων. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.