Στις 41.850 ευρώ φθάνουν τα χρήματα που θα διαθέσει ο Δήμος Θεσσαλονίκης για τις δύο συναυλίες, των Ονιράμα και των Ιμάμ Μπαϊλντί, που θα δοθούν στην πλατεία Αριστοτέλους της Θεσσαλονίκης, η πρώτη αύριο και η δεύτερη την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.


Οι δυο συναυλίες θα δοθούν στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα Χριστύγεννα, που οργανώνει ο δήμος Θεσσαλονίκης. Όπως διευκρινίστηκε, σήμερα, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, η αμοιβή της εταιρείας LYKOS PRODUCTIONS για τη συναυλία των ONIRAMA ανέρχεται στα 19.250 ευρώ (τα 9.300 ευρώ θα εισπράξει το συγκρότημα), ενώ η αντίστοιχη αμοιβή στην εταιρεία MINOS EMI για την πρωτοχρονιάτικη συναυλία των «IMAM BAILDI» ανέρχεται στα 22.600 ευρώ (τα 12.600 ευρώ θα πάνε στο συγκρότημα), ποσά με ΦΠΑ.

Το θέμα είχε θέσει στο Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης ο (ανεξάρτητος, πλέον) δημοτικός σύμβουλος Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο οποίος είχε υποστηρίξει ότι άλλος Δήμος διέθεσε, πέρσι, λιγότερα χρήματα για το ίδιο συγκρότημα. Οι Ονιράμα απάντησαν ότι τα ποσά που ακούστηκαν είναι ανακριβή και απείλησαν με μηνύσεις.