Ο Ολυμπιακός ήρθε ισόπαλος 1-1 με τον Κισσαμικό στα Χανιά και «σφράγισε» την πρόκρισή του στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.
Το ματς δεν μπορεί να μπει στην απόλυτη κριτική καθώς ο Τακης Λεμονής έκανε αλλαγές, δοκίμασε σχήματα και αντιμετώπισε το ματς, ως μια καλή ευκαιρία για να ξεκουράσει παίκτες. Ο Ολυμπιακός ήταν ορεξάτος στο πρώτο μέρος, ενώ ο ρυθμός του έπεσε στην επανάληψη. Πολυ καλός ο Τζούρτζεβιτς, που είχε και δυο δοκάρια και ήταν η αποκάλυψη του ματς. Ο Σέρβος δείχνει ότι από παιχνίδι σε παιχνίδι γίνεται καλύτερος και μπορεί να προσφέρει περισσότερα στην ομάδα του. Από την απέναντι πλευρά, οι γηπεδούχοι δεν φοβήθηκαν καθόλου το παιχνίδι, τα έδωσαν όλα και κέρδισαν τις εντυπώσεις.  Δεν αντιμετώπισε προβλήματα ο διαιτητής του αγώνα Χαράλαμπος Σωτηριάδης. Οι δυο ομάδες επαιξαν με τις εξης συνθέσεις:

Κισσαμικός (Γιώργος Πετράκης): Παπαδόπουλος, Τόλι, Σερβιλάκης, Παντελάκης, Ζιούλης, Μεγαρίτης, Γκίνη, Αποστολίδης, Βρεττός (84’ Μπακάνιν), Χαλκιαδάκης (73’ Ντάγκρας), Νικόλτσης (61΄ Τασιούλης)

Ολυμπιακός (Τάκης Λεμονής): Καπίνο, Λάμπρου (76’ Σισέ), Νικολάου, Ένχελς, Φιγκέιρας, Μάρτινς, Ζιλέ, Ανδρούτσος (79’ Μάριν), Καρσελά, Μπεν, Τζούρτζεβιτς