Ο Ολυμπιακός εχει επιστρέψει στην Ελληνική πραγματικότητα και ετοιμάζεται για το ματς με την Κέρκυρα την Κυριακή. Ο τεχνικός της ομάδας Τάκης Λεμονής, μιλώντας για το ματς αυτό σημείωσε μεταξύ άλλων: “ Αυτό που κοιτάμε εμείς είναι το παιχνίδι με τη Κέρκυρα. Είναι μια ομάδα πολύ καλά οργανωμένη. Αυτό έχω δει. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε πάρα πολύ, να έχουμε υπομονή. Περιμένουμε κλειστό ματς με αντεπιθέσεις, αλλά δουλειά μας είναι να είμαστε όσο το δυνατόν καλύτερα προετοιμασμένοι γι’ αυτό το παιχνίδι.

Υπάρχουν δυο διαφορετικές λειτουργείς παιχνιδιών, στο Καραϊσκάκη είναι καλύτερος ο αγωνιστικός χώρος, ο κόσμος πιέζει να μπει ένα γρήγορό γκολ, πρέπει να έχουμε οδηγό το ματς με τον Λεβαδειακό και τις ευκαιρίες που κάναμε, αλλά δεν είμαστε ευχαριστημένοι με τον αριθμό των γκολ που πετύχαμε, είναι κάτι που πρέπει να φτιάξουμε". Για το κίνητρο που υπάρχει για το πρωτάθλημα τόνισε:

«Στον Ολυμπιακό υπάρχει ιδιαιτερότητα. Ανέκαθεν υπήρχε αυτό. Τελειώνοντας η μία σεζόν και παίρνοντας ένα πρωτάθλημα μοιάζει αστείρευτη η δίψα για την κατάκτηση του επόμενου πρωταθλήματος. Προσπαθούμε να φέρουμε τα νέα παιδιά που έχουν έρθει στην ομάδα πιο κοντά σ’ αυτή την λογική. Πρέπει οι παίκτες να μπουν γρήγορα στο κλίμα του συλλόγου. Η νίκη επί του ΠΑΟΚ έκανε πολλά από τα νέα παιδιά να καταλάβουν τι σημαίνει ο Ολυμπιακός».

Τέλος σύμφωνα με πληροφορίες ο Ολυμπιακός φέρεται να τα βρήκε με τον ΠΑΣ Γιάννινα για τον ταλαντούχο Κωνσταντίνο Μαυροπάνο και ο νεαρός πρόκειται να μετακομίσει στον Πειραιά τον Ιανουάριο.