Ο Τάκης Φλώρος θεωρείτε ο κατά τεκμήριο κορυφαίος προπονητής στο γυναικείο βόλεϊ εν Ελλάδι τα τελευταία χρόνια, και είναι αυτός που οδηγεί τον «Δικέφαλο» στις επιτυχίες.

Γράφει ο Γιάννης Χατζηιωαννίδης

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ αγωνίζεται στην Α2 κατηγορία, με μοναδικό στόχο να ανέλθει κατηγορία στον δρόμο για την Α1.

Κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια. Πρέπει να πω ότι όλη η ομάδα, όλο αυτή η προσπάθεια λειτουργεί δια χειρός Κώστα Αμοιρίδη. Έχει ασφάλισή όλη την ομάδα, τους προπονητές, είναι κοντά σε ότι χρειαστούμε. Όλα από εκεί ξεκινούν. Από τις στέρεες βάσεις μιας ομάδας. Τις οποίες μας δίνει ο κ. Αμοιρίδης όπως είπα. Η ομάδα έχει ξεκινήσει πολύ καλά, έχουμε το απόλυτο στις νίκες, στα σέτ, αλλά θέλει προσοχή έως το τέλος. Τίποτε δεν κρίνετε ούτε και χάνεται μέσα από τέσσερις αγωνιστικές. Θέλει μεγάλη προσπάθεια και προσοχή έως την τελευταία αγωνιστική. Όλα τα κορίτσια δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους και μάλιστα με την αγωνιστικότητα τους να αποδεικνύει πόσο πολύ θέλουμε να πετύχουμε σε αυτό που κάνουμε. Δουλεύουμε προσεκτικά, σταθερά και πιστεύω πώς θα τα καταφέρουμε».

_Πιστεύετε πώς έχει ανέβει το επίπεδο του γυναικείου βόλεϊ;

_Πιστεύω πώς ναι, αν και μπορεί να ανέβει ακόμη περισσότερο. Υπάρχουν και στην Α2 πολλές και καλές ομάδες, που αν δεν προσέξεις και δεν παλέψεις, μπορεί να μην καταλάβεις πώς είσαι εκτός αγώνα. Όπως είπα εμείς κάνουμε μια σταθερή προσπάθεια και βήμα- βήμα θα φτάσουμε εκεί που θέλουμε. Το ξεκίνημα μας είναι καλό, αλλά υπάρχει δρόμος ακόμη και μόνο με την σκληρή δουλειά θα φτάσουμε εκεί που θέλουμε»

Να υπενθυμίσω σε όλους πώς ο Τάκης Φλώρος, για δέκα χρόνια πρόσφερε τις υπηρεσίες του στο Σύλλογο είτε σαν παίκτης, είτε σαν προπονητής της ανδρικής ομάδας, έχει στο πλευρό του την επίσης παλιά δόξα του ΠΑΟΚ, κ. Αλέκο Κωνσταντινίδη.