Οι αριθμοί λένε πάντα την αλήθεια. Αυτό ισχύσει στο ματς των Ιωαννίνων, όπου δεσπόζει η ισοπαλία.
 Γράφει ο Γιάννης Χατζηιωαννίδης 
 Ως εκ τούτου θα την ακολουθήσω, όπως και την δύναμη της έδρας στην Τρίπολη. Τελείως διαφορετικές συνισταμένες στο Περιστέρι, όπου ο ενθουσιασμός θα κοντράρει την εμπειρία. Αυτές είναι οι επιλογές μου.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΞΑΝΘΗ Χ

Δυνατό παιχνίδι, ανάμεσα σε δυο καλές ομάδες. Μια ματιά στην προϊστορία δείχνει κυριαρχία της ισοπαλίας. Δεν είναι τυχαίο πώς σε 11 παιχνίδια που έχουν δώσει στην μεγάλη κατηγορία στα Γιάννινα το κυρίαρχο αποτέλεσμα είναι η ισοπαλία, καθώς 7 αγώνες έχουν λήξει χωρίς νικητή. Σε 3 παιχνίδια οι γηπεδούχοι πήραν το τρίποντο, ενώ μόλις μια φορά κατάφερε η Ξάνθη να φύγει νικήτρια από τους «Ζωσιμάδες». Άρα θα εμπιστευτώ τους αριθμούς και θα επιλέξω την ισοπαλία.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ- ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 1

Μπορεί ο Λεβαδειακός να είναι σκληρό καρύδι μακριά από την Λιβαδειά, αλλά εχω την εντύπωση πως ο Αστέρας εύκολα ή δύσκολα θα το κερδίσει το παιχνίδι. Ο Λεβαδειακός δεν βγάζει επιθέσεις και δεν δημιουργεί πολλές φάσεις εκτός έδρας και αυτό σε μια σκληρή έδρα θα παίξει ρόλο. Όπως έχουν αποδείξει κόντρα σε δυνατότερους αντιπάλους οι γηπεδούχοι δεν παραδίδουν τα όπλα εύκολα ( ισοφάρισαν στο τέλος τον Παναθηναϊκό), οπότε το σημείο που δείχνει πιο πιθανό είναι ο άσσος.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Χ

Ο γηπεδούχος απέδειξε και στην Τούμπα πώς δεν βρίσκεται τυχαία στις κορυφαίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Προσθέστε και την επιστροφή στην ενδεκάδα των δανεικών του ΠΑΟΚ που δεν έπαιξαν στην Τούμπα, και έχετε μια πολύ καλή ομάδα. Από την άλλη ο Παναθηναϊκός έχει πολλά προβλήματα, αλλά συνήθως αυτά δυναμωνόμουν μια ομάδα. Ο Ουζουνίδης δείχνει να κραταει την ομάδα, οπότε ποιο λογική επιλογή δείχνει και πάλι η ισοπαλία